Højaktuelle konferencer - året rundt 

Byggebranchen flytter sig hen imod mere digitalisering og højere effektivitet. Nye hensyn og muligheder dukker op, nye teknologier prøves af og nye regler og praksisser opstår.


På Molios årlige konferencer kan du følge med i alt dette inden for dit interesseområde.  


Med udgangspunkt i forskellige højaktuelle emner sammensætter vi et bredt konferenceprogram, hvor en vifte af interessante indlægsholdere deler deres nyeste viden, væsentligste erfaringer og state-of-the-art løsninger med dig.

 

Tæt samarbejde med branchen

Alle Molios konferencer bliver udviklet og gennemført i tæt samarbejde med byggebranchens aktører, organisationer og forsknings- og vidensinstitutioner.  


Du kan derfor altid forvente et højt fagligt niveau, aktualitet og relevans.

Byggeriets Miljøkonference

Bliv opdateret på det seneste nye inden for miljø og sundhed i byggeriet. På konferencen drøftes aktuelle problemstillinger og du vil blive præsenteret for den nyeste viden på området.

Konferencen afholdes 8. - 9. november 2018

Hent program og læs mere om konferencen her

Molio Konferencen 2018

Vores store årlige konference om digitalisering, standarder, informationsstrukturer og data

 

– den der tidligere hed ”bips konferencen".

 

Molio Konferencen 2018 afholdes den 31. oktober 2018

 

Læs mere om konferencen her

Facadedagen 2018

Opdatér din viden inden for facadeområdet. Molios årlige Facadedag giver dig en helt frisk state-of-the art for facader, hvor du får overblik over de nyeste regler, teknikker, udfordringer og praktiske løsninger.


Læs mere om konferencen her (som den så ud i 2017)

Vil du have besked så snart vi har dato klar for Facadedagen 2018, så send en mail til ga@molio.dk med "Facadedag 2018 - dato" i emnefeltet.

Branddagene

På Branddagene 2019 bliver du grundigt opdateret på de nye brandkrav og vejledninger, der danner grundlag for fremtidens brandsikring af byggeri i Danmark. 

Branddagene er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri.

Konferencen er udviklet af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) og Molio og afholdes næste gang hhv. den 9.-10. september 2019 i Middelfart samt den 11.-12. september 2019 hos DBI i Hvidovre.


Læs mere om konferencen i 2018 her


Klimaændringer - udfordringer og muligheder for byggeriet

På konferencen belyser vi, hvordan udfordringer kan gøres til muligheder, og vi præsenterer konkrete og aktuelle løsninger fra ind- og udland, hvor man med succes har håndteret klimaforandringerne.

Konferencen afholdes i foråret 2019 i HUSET i Middelfart. 

Læs mere om konferencen der blev afholdt den 8. februar 2018

Vil du have besked så snart vi har dato klar for konferencen, så send en mail til dp@molio.dk med "Klimaændringer - dato" i emnefeltet.

Tagdagen 2018

Følg med i den nyeste viden inden for tagområdet. Tagdagen giver dig et godt overblik over de nyeste regler, teknikker og metoder, som du skal kende til, hvis du arbejder med tagløsninger.  


Konferencen afholdes den 12. december 2018 i Middelfart.

Læs mere om konferencen her

Renovering af almene boliger 2018

Konferencen om renovering af almene boliger er i år førstedagen af 2-i-1-konferencen "Almene boliger 2018 - renovering & bæredygtighed".

Konferencen er på to dage - og holdes den 5. - 6. november 2018 i HUSET, Middelfart.

 

Førstedagen ser på renovering af almene boliger med fokus på nye planlægningsværktøjer, nye regler, større fysiske ændringer og krav til helhedsplanlægningen.  

Andendagen ser nærmere på bæredygtige renoveringer af almene boliger. 

 

NB: Det er muligt blot at tilmelde sig udelukkende til førstedagen, hvis man ikke ønsker at deltage op dagen om bæredygtighed.

Fremtidens bæredygtige byggeri 2018

Konferencen Fremtidens bæredygtige byggeri afholdes i år som en del af 2-i-1-konferencen Almene boliger 2018 - renovering & bæredygtighed.

Konferencen er på to dage - og holdes den 5. - 6. november 2018 i HUSET, Middelfart.

 

Andendagen er konferencen om bæredygtighed - hvor vi i år ser nærmere på bæredygtige renoveringer af almene boliger.
Denne dag arrangeres i samarbejde med Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger. 


Læs mere om konferencen her

 

NB: Det er muligt blot at tilmelde sig andendagen, hvis man ikke ønsker at deltage på førstedagen om renovering af almene boliger.