Konferencer til byggeriet

Konferencer med faglig tyngde

Udviklingen i byggeriet stiller krav til at du løbende er opdateret på de nyeste produkter, arbejdsgange og teknikker. Derfor udbyder vi en række byggefaglige konferencer, hvor du kan blive opdateret på alt det nyeste inden for dit fagfelt. 

Få tilsendt seneste nyt om kompetenceudvikling i byggeriet

Få den nyeste viden inden for dit fagfelt

Byggebranchen er under transformation mod mere digitalisering, bæredygtighed og højere effektivitet. Nye hensyn og muligheder dukker op, nye teknologier prøves af og nye regler og praksisser opstår. Vi følger udviklingen tæt og udbyder konferencer med nyeste viden, løsninger og tendenser i byggeriet.

Vores konferenceprogram er bredt og alle konferencer udvikles i tæt samarbejde med byggebranchens aktører, organisationer og forsknings- og vidensinstitutioner. Du kan derfor altid forvente et højt fagligt niveau, aktualitet og relevans.

Her får du et overblik over vores udbud af konferencer

Udstiller
Bliv udstiller på vores konferencer

Direkte adgang til byggeriets aktører

Har du et produkt eller en løsning som du gerne vil vise til potentielle kunder og samarbejdspartnere i branchen. Læs mere om muligheden for en stand eller et sponsorat i forbindelse med en række af vores velbesøgte konferencer.

Læs om mulighederne her