Udstillerbillede 1600X900
Konferencer

Bliv udstiller eller sponsor

Få en unik mulighed for eksponering af din virksomhed og dine produkter over for potentielle kunder og samarbejdspartnere i branchen. Det kan du gøre med en stand eller et sponsorat i forbindelse med en af vores velbesøgte konferencer.

Få direkte kontakt med byggeriets aktører

Udstillerstanden placeres altid i tilknytning til konferencesalen, og i programmet indlægges der pauser, så der er tid til, at I kan få en god snak med jeres kommende kunder og samarbejdspartnere.

Har du ikke mulighed for at være til stede med en stand på en konference, tilbyder vi i stedet et sponsorat. Så sørger vi for at din virksomhed eksponeres via digitale og analoge medier både før og under konferencen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kurser@molio.dk eller tlf. 7012 0600 for at høre mere om dine muligheder.

Aktuelle udstillermuligheder

Det siger tidligere udstillere

Mk 1

Derfor var produkt-udstilleren på Molio Konferencen 2022

– Vi har i flere år været på Molio Konferencen for at møde vores kunder og vise vores produkter og den nyeste teknologi inden for BIM frem. I dag har vi en hel del hardware med, som viser mulighederne med mixed reality, så hele holdet på byggeprojektet via fx Teams kan følge med i en digital gennemgang af projektet ude på byggepladsen.

– Vi har talt med eksisterende kunder, nye kunder og vi har haft en af vores kunder med, som har holdt oplæg om den pris, han netop har vundet på grund af vores hardware. Det er vigtigt at komme ud og være fælles om at skabe fremtidens digitale løsninger og processer. Læs mere om Molio Konference her.

Sirikit Balslev, Senior Account Executive, BuildingPoint Scandinavia