Udstillerbillede 1600X900 Optimized (1)
Konferencer

Bliv udstiller eller sponsor

Få en unik mulighed for eksponering af din virksomhed og dine produkter over for potentielle kunder og samarbejdspartnere i branchen. Det kan du gøre med en stand eller et sponsorat i forbindelse med en af vores velbesøgte konferencer.

Få direkte kontakt med byggeriets aktører

Udstillerstanden placeres altid i tilknytning til konferencesalen, og i programmet indlægges der pauser, så der er tid til, at I kan få en god snak med jeres kommende kunder og samarbejdspartnere.

Har du ikke mulighed for at være til stede med en stand på en konference, tilbyder vi i stedet et sponsorat. Så sørger vi for at din virksomhed eksponeres via digitale og analoge medier både før og under konferencen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kurser@molio.dk eller tlf. 7012 0600 for at høre mere om dine muligheder.

Aktuelle udstillermuligheder

MK23-header

Mere information er på vej. Kontakt os på kurser@molio.dk eller på 7012 0600 for at høre mere.

Det siger tidligere udstillere

Morten Einshøj CBF Udstiller Kopii

Derfor deltog Fiberbinder som udstiller på Circular Build Forum 2024

- Fiberbinder deltager på CBF24 for at sætte fokus på det sociale aspekt af bæredygtighed i byggeriet. Vi mener, at det er mindst lige så vigtigt at passe på håndværkerne, som det er at genanvende byggematerialer. Ingen af tingene kan stå alene, og det vil vi gerne skabe mere fokus omkring via vores deltagelse på konferencen.

- På CBF24 har vi været i dialog med mange spændende mennesker, som også arbejder for større bæredygtighed i byggeriet. Vi har deltaget i spændende foredrag, og vi har fået god inspiration til vores videre arbejde med at forbedre arbejdsmiljøet for håndværkerne.

Morten Einshøj, Fiberbinder ApS

NTI-udstiller

Derfor deltog NTI som udstiller på Molio Konferencen 2023

- Vi har været med på Molio Konferencen mange gange efterhånden. Vi ser det som en god mulighed for at møde både nuværende men også fremtidige kunder da vi tror på, at mange af dem som deltager på konferencen enten anvender vores værktøjer eller har interesse i at anvende dem. Vi ser os selv som en stor, men også vigtig, spiller på markedet og finder dette forum meget relevant. 

- Vi deltager hovedsageligt for at få synlighed - vi er generelt meget synlige på markedet - men vi ønsker også at skabe dialog og kontakt med eksisterende og fremtidige kunder. Vi vil gerne gøre vores løsninger tilgængelige for så mange som muligt, hvilket vi blandt andet får mulighed for, ved at deltage på konferencen. Læs mere om Molio Konference her.

Ole Mathiasen, Salgschef, NTI

Mk 1

Derfor var produkt-udstilleren på Molio Konferencen 2022

– Vi har i flere år været på Molio Konferencen for at møde vores kunder og vise vores produkter og den nyeste teknologi inden for BIM frem. I dag har vi en hel del hardware med, som viser mulighederne med mixed reality, så hele holdet på byggeprojektet via fx Teams kan følge med i en digital gennemgang af projektet ude på byggepladsen.

– Vi har talt med eksisterende kunder, nye kunder og vi har haft en af vores kunder med, som har holdt oplæg om den pris, han netop har vundet på grund af vores hardware. Det er vigtigt at komme ud og være fælles om at skabe fremtidens digitale løsninger og processer. Læs mere om Molio Konference her.

Sirikit Balslev, Senior Account Executive, BuildingPoint Scandinavia