Salg Af Rådgivning Til Bæredygtigt Byggeri
Kurser

Salg af rådgivning til bæredygtigt byggeri

Den centrale og udfordrende del i bæredygtighedsarbejdet er gennemførelse og dokumentation af materialers, bygningsdele og hele bygningers livscyklus. Hvilken tilgang kan vælges og hvilke værktøjer findes.

Kurset varer ialt 1 dage.

Tema
Bæredygtighed
16.900,-
21.125,- inkl. moms

Kontakt Molio på 70 12 06 00 for at høre mere om dette kursus.

På dette forløb over 4 kursusdage, får du dels en introduktion til, og overblik over de vigtigste indholdselementer i bæredygtigt byggeri, dels værktøjer til salg af rådgivning til bæredygtigt byggeri. Din virksomheds strategi, kompetencer og referencer til bæredygtigt byggeri klarlægges, og du lærer hvordan den gode historie skal formidles overfor kunden.

 • Beskrivelse
 • Program
 • Undervisere
 • Praktisk

På kurset får du viden om

 • Bæredygtighedsbegreber, krav og tilgange til håndtering af bæredygtigt byggeri
 • Udvikling af rådgivningsmarkedet indenfor bæredygtigt byggeri
 • Kommunikation af værdiskabelse ved bæredygtigt byggeri

Dag 1: Introduktion til bæredygtigt byggeri
Dag 2: Det nye grønne marked - salg til markedet for bæredygtigt byggeri
Dag 3: Markedsføring med bæredygtighedsprofil
Dag 4: Salg af mine rådgivningsydelser

Imellem kursusdagene arbejdes der med din egen case, og på sidste kursusdag trænes færdigheder i salg af rådgivningsydelser til bæredygtigt byggeri.

Undervisningen veksler mellem teori, workshop, showcases og dialog.

På kurset får du overblik over hvilke kompetencer og dokumentation der typisk kræves, for at kunne levere til professionel rådgivning til bæredygtigt byggeri, og hvad man bedst kan gøre hvis man ikke har den rette dokumentation.

Du lærer at se og fremhæve din virksomheds og rådgivnings potentialer i forhold til det øvrige marked, og du får viden om hvordan investering i kompetencer eller dokumentation kan være løftestang for en virksomheds økonomiske vækst.

Gennem analyse af dine egne og din virksomheds kompetencer og referencer indenfor bæredygtigt byggeri, får du råd og vejledning til udarbejdelse af en markedsføringsplan hvor bæredygtighedsprofilen anvendes proaktivt. Ligeledes får du input til strategi og plan for kompetenceudvikling i din egen organisation

Efter kurset kan du/har du lært at

 • Navigere i rådgivningsmarkedet indenfor bæredygtighed og anvende dette i kombination med salg af andre rådgivningsarbejder
 • Bearbejde bæredygtighed strategisk og operationelt så du kommer fra ide til aftale

Kurset er for dig, der er leverandør af rådgivningsydelser til byggebranchen og gerne vil finde den korteste vej til salgssucces i det stærkt stigende marked for bæredygtigt byggeri.

Vigtig info til små og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark

Små og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark har mulighed for at få dækket op til halvdelen af prisen gennem EU-projektet "Vækstrettet Kompetenceudvikling" – og får yderligere rabat på kursets normalpris. Rabatprisen er kr. 15.980 (ekskl. moms).
 
Kontakt forretningsudvikler Kathrine Gabriel ved We Build Denmark på tlf. 24 87 04 29 eller kathrine.gabriel@webuilddenmark.dk inden du tilmelder dig kurset for at høre mere om dine muligheder for medfinansiering.

Hvad får I ud af at deltage?

 • Kortlagt virksomhedens udfordringer og potentialer med fokus på kompetencer
 • Målrettet udvikling af medarbejdere og ledere
 • Skræddersyet uddannelsestilbud, som matcher dit og virksomhedens behov
 • Deltagelse i et stærkt branchenetværk
 • Sparring med specialister fra byggebranchen
 • Op til 50 % finansiering af uddannelsesaktiviteterne

Krav om bæredygtigt og cirkulært byggeri har åbnet et helt nyt og stærkt stigende marked for specialiserede rådgivningsydelser. Det kan være svært at klarlægge hvad det kræver, før en ydelse kan komme i betragtning. Kompetencer til rådgivning om bæredygtigt byggeri er uigennemskueligt og ligeledes kan dokumentationskrav mht. kompetencer være uklare. Samtidig ændres markedet, hvor nye innovative forretningsmodeller tages i brug.

Der kræves en skarp produktprofil som indeholder de rigtige parametre, for at kunne afsætte rådgivning til fremtidens bæredygtige byggemarked.

Kurset kræver ingen forberedelse, men det er en fordel, hvis du har set materialet igennem på forhånd.

Du skal medbringe din egen laptop.

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

Du får et kursusbevis, når du har gennemført kurset. 

Relaterede kurser