Få kompetencerne til at lede byggeri

Kurser i organisation og ledelse

Molio har som målsætning at sikre høj produktivitet og kvalitet i byggeriet, og med Molios projektlederuddannelse har du de bedste kort på hånden til at sikre netop det.

Her på siden får du et samlet overblik over vores udbud af kurser i organisation og ledelse.

Få seneste nyt om kompetenceudvikling i byggeriet

Nyeste forskning om ledelse af projekter

På Byggeriets Projektlederuddannelse bliver du undervist af branchens førende eksperter og introduceret til den nyeste forskning i ledelse af projekter. Udgangspunktet er dig og din personlighed, og hvilken betydning den har for din rolle som projektleder. Hele vejen igennem har vi fokus på at koble undervisningen og teorien op på din egen praksis, så den viden, du får, kan implementeres og benyttes direkte i din hverdag.

Ønsker du en international anerkendelse af dine lederkompetencer, har du mulighed for at toppe op med et kursus i PRINCE2® Foundation, hvor du får du grundlæggende forståelse for metoden og principperne bag PRINCE2®.

Produkttype
Emner

Produkter

Gratis webinarer om organisation og ledelse

Der er behov for ledelse af byggeprojekter

Når man arbejder med såvel store som små byggeprojekter, hvor der er flere leverandører og interessenter, er der ganske enkelt behov for, at projektlederen sikrer en solid og gennemarbejdet plan for et byggeprojekt og dets ressourcer. Dernæst at lede projektets interessenter igennem uforudsete risici og forandringer.

Kaos uden projektledelse

Uden projektledelse i byggeriet vil mange byggeprojekter ende i kaotiske tilstande med uklare mål, mangel på ressourcer, urealistisk eller mangelfuld planlægning, uventede risici, bygninger og konstruktioner af dårlig kvalitet og byggeprojekter der går over budgettet eller leveres for sent.

Projektlederens primære roller

Projektlederen har 2 primære roller; at lede byggeprojektet og at styre byggeprojektet sikkert i mål. Den gode projektleder er kendetegnet ved både at have stærke personlige og tekniske kompetencer. Og god projektledelse skaber mere effektive leverancer gennem motiverende ledelse og projektstyring.