Tech for Topledere

Første morgenmøde om teknologi for topledere

20 topledere er blevet klogere på, hvad de nye teknologier kan, og hvordan de kan bruges forretningsmæssigt. Det blev de, da det første morgenmøde under navnet Tech for Topledere blev skudt i gang i fredags.

Tech for Topledere i byggeriet er et initiativ i form af 5 morgenmøder, der skal give topledelsen i den danske byggebranche vigtig indsigt i de teknologier, der kommer til at påvirke byggebranchen mest.

Molio er medarrangør i samarbejde med DI Byg, HD Lab og Implement Consulting Group.

Den første af fem sessions i forløbet Tech for Topledere blev skudt i gang i fredags. 20 topledere blev bl.a. klogere på, hvordan man får et bedre beslutningsgrundlag med Data Analytics, AI og Machine Learning, men også hvad det kræver at anvende alle disse data. 

People

På billedet ses det første hold topledere. Det næste morgenmøde foregår den 24. september. Her handler det om, hvordan du skaber et bedre og hurtigere projektgrundlag med digitale og virtuelle bygningsmodeller.

Med digitale og virtuelle bygningsmodeller som fx Virtual Design and Construction (VDC) og Augmented and Virtual Reality (AR/VR) har byggebranchen fået nye muligheder for at designe og simulere projekter digitalt. Da de nye teknologiske muligheder ændrer i ansvars- og arbejdsfordelingen på tværs af værdikæden, sætter vi fokus på, hvordan man kan lede byggeprojekter på en ny måde.

Hvis du er interesseret i at deltage, kan du skrive en mail til Søren Cajus på scp@di.dk i DI Byg. 

Læs mere om Tech for Topledere