Om Molio
Om Molio

Molio er byggeriets videnscenter

Molio er det samlende videnscenter for den danske bygge- og anlægsbranche. Det er branchens fælles og uafhængige sted for udvikling og etablering af fælles værktøjer, standarder og viden

 

 

Vision og mission

Arkitekt Tablet Tegne 2000X1125

Vision

– bidrage væsentligt til udvikling af bæredygtighed og produktivitet til gavn for samfundet.

Arkitektur Exterior Drone 1 2000X1499

Mission

– være en samlende og faciliterende aktør, der med viden og digitale løsninger udvikler samarbejdet på tværs af byggeriets værdikæde.

Uafhængig, kvalificeret og relevant formidling af viden

Molio er en erhvervsdrivende fond med rødder tilbage til Marshall-hjælpen efter Anden Verdenskrig. Vores overskud geninvesteres i udvikling af nye værktøjer og viden, til gavn for hele byggebranchen.

Molio indsamler, behandler og formidler viden gennem udvikling af digitale værktøjer, standarder, kurser, fagbøger og byggeudstilling, der hjælper alle i byggeriet til en nemmere og mere konkurrencedygtig hverdag. 

Molio arbejder for digitalisering og bæredygtighed i branchen og er netop blevet sat i spidsen for ConTech Lab af Industriens Fond og Realdania. Målet er at fremme og facilitere brugen af ny teknologi i hele byggeriet.

Pr. 1. januar 2020 er buildingSMART Danmark etableret som et datterselskab til Molio. buildingSMART Danmark er et selvstændigt chapter i buidlingSMART International og varetager særligt danske interesser i forbindelse med udvikling og udbredelse af internationale standarder.

HUSET Middelfart  er også en del af Molio og fungerer som et professionelt kursuscenter kombineret med 28.000 m2 indendørs og udendørs byggeudstilling.