Om Molio

Molio er byggeriets videnscenter

Molio er det samlende videnscenter for den danske bygge- og anlægsbranche. Vi er det fælles, uafhængige sted for udvikling af brancheværktøjer, -standarder og kompetencer, der er med til at øge bæredygtighed, produktivitet og digitalisering. Dette gør vi i tæt samarbejde med hele bygge- og anlægsbranchen.

Se Molios strategi

Vision og mission

Mauri Karlin 6U0e6tbnnr0 Unsplash (1)
Vision

bidrage væsentligt til udvikling af bæredygtighed og produktivitet til gavn for samfundet.

DSC05650
Mission

være en samlende og faciliterende aktør, der med viden og digitale løsninger udvikler samarbejdet på tværs af byggeriets værdikæde.

Uafhængig, kvalificeret og inddragende

Molio er en erhvervsdrivende fond med rødder tilbage til Marshall-hjælpen efter anden verdenskrig. Vores overskud geninvesteres i udvikling af nye værktøjer og viden, til gavn for hele byggebranchen.

Molio arbejder for digitalisering og bæredygtighed i branchen. Vi hjælper alle i byggeriet til en nemmere og mere konkurrencedygtig hverdag. Det gør vi blandt via en række digitale værktøjer og branchestandarder, der er med til at styrke det digitale samarbejde, men vi gør det også ved løbende at udvikle kurser og uddannelser, der øger kompetenceniveauet i branchen. Alt sammen udviklet i tæt samarbejde med hele byggebranchens værdikæde. Derudover indgår Molio i en række projekter og samarbejder på tværs af branchen - alt sammen for at skubbe på den grønne dagsorden.  

Derudover rummer Molio:

ConTech Lab  
ConTech Lab er byggebranchens fælles udviklingsplatform, hvor byggeriets virksomheder sammen kan udvikle og eksperimentere med nye måder at benytte data, digitalisering og teknologi på. Målet er at fremme nye, grønne løsninger. 

buildingSMART Danmark
buildingSMART Danmark varetager danske interesser i forbindelse med udvikling og udbredelse af openBIM og internationale standarder. buildingSMART Danmark er et selvstændigt chapter i buidlingSMART International. 

HUSET Middelfart  
HUSET Middelfart er Molios konferencecenter på den smukke Hindsgavl-halvø med plads til 300 deltagere i ét lokale og med 70 værelser. 

Byggecentrum
Byggecentrum er 28.000 m2 indendørs og udendørs byggeudstilling med over 130 forskellige brands, der udstiller de seneste produkter og designs – hele året rundt. Byggecentrum ligger på samme matrikel som HUSET Middelfart.