MK23-header
Konferencer

Molio Konferencen

Molio Konferencen er en årligt tilbagevendende, traditionsrig og intens konferencedag med fuldt fokus på byggeriets digitalisering, bæredygtighed og standardløsninger, der giver dig og din virksomhed værdi.

Tema
Byggeriets digitalisering
2.800,-
3.500,- inkl. moms

Early Bird - tilmeld dig inden 15. august 2024, hvis du vil have Early Bird prisen på 2.800 kr. ekskl. moms - derefter stiger prisen til 3.500 kr. ekskl. moms

Inspiration fra Molio Konferencen 2023

Et udpluk af oplæggene fra Molio Konferencen 2023

MK Website Niels Mikkel 1600X900
Keynote på Molio Konferencen 2023

Hvad vil AI betyde for byggebranchen?

Få svaret på når CEO Niels W. Falk fra HD Lab og chefspecialist Mikkel Printz fra Arkitema kommer med deres kvalificerede bud.

De vil bl.a. dykke dykke ned i konkrete eksempler på hvilke nye AI-baserede teknologier, der er på vej ind i branchen, hvordan de virker, hvad de erstatter og samtidig komme med bud på, hvad det vil betyde for os. De vil også tale om konsekvenserne og hvilken værdi de kan opnå og risikere at opnå - og slutteligt om branchen er klar til AI.

Fokus på det digitale samarbejde, værdiskabelse gennem digitalisering og bæredygtighedsgevinster

DSC05617 Opsamling1

Netværk og god stemning

God stemning og masser af spændende oplæg om digitalisering, standardisering og bæredygtighed. Der er gode muligheder for netværk, da konferencen trækker fulde huse.

DSC05832 Udstiller Tremble2

Prøv nyeste software

I pauserne viser software-leverandører de nyeste teknologier og digitale løsninger frem. Derudover er der et helt spor i programmet, der er forbeholdt præsentationer fra udstillerne. 

DSC05520 Gruppe Team

Teamet bag konferencen

Det er en teamindsats at planlægge, markedsføre og afvikle Molio Konferencen, som finder sted i HUSET Middelfart. Vi glæder os til at se dig i 2023.

Yderligere information om Molio Konferencen

 • Beskrivelse
 • Oplægsholdere
 • Software - stande og oplæg
 • Praktisk
 • Deltagerne siger

På konferencen får du en lang række korte og effektive oplæg med fokus på det digitale samarbejde, værdiskabelse gennem digitalisering og bæredygtighedsgevinster.

 

Konferencens mål er videndeling og læring. Det er stedet, hvor du mødes med dem, der arbejder med det samme, som du gør, hvor der netværkes og hvor der udveksles ideer og viden. Med ligesindede, med frontløbere, med praktikere, med softwareudbydere osv.

Du får:

 • De nyeste erfaringer inden for digitalisering og indblik i, hvor og hvordan informationsstrukturer, data og standarder kan skabe øget værdi for dig i byggeriet
 • Indblik i hvor og hvordan informationsstrukturer, data og standarder kan skabe øget værdi for dig i byggeriet
 • En præsentation af smarte løsninger, inspirerende projekter, nye værktøjer, stærke softwareløsninger og aktuelle eksempler på anvendelse i praksis - der har det til fælles, at de alle sigter på at skabe værdi - især i forbindelse med digitalisering i byggeriet og digital transformation
 • Mulighed for at møde de personer, der arbejder stærkest på at gøre digitaliseringen så praktisk anvendelig som muligt og alle dem, der sidder med samme udfordringer, som dig selv - og det plejer at være både nyttigt og hyggeligt.

Konferencen er målrettet alle parter i byggeriet; udførende, producenter, leverandører, projekterende, rådgivere, byg- og driftsherre etc., der arbejder med digitalisering, standarder, informationsstrukturer og data i byggeriet.

Med andre ord hele netværket rundt om Molio.

Der vil være 15 stande med førende softwareleverandører.  Og der vil være mulighed for at høre dem levere praksisorienterede cases på hhv. softwaresporet og i softwaretimen.

De vil derved både fra stande og gennem case-oplæg give dig indblik i, hvordan deres stærke værktøjer skubber kraftigt med på vejen mod øget digitalt samarbejde, værdiskabelse gennem digitalisering og bæredygtighedsgevinster

Kontakt os på kurser@molio.dk eller på 7012 0600 for at høre mere.

Hvis du ønsker at booke en overnatning skal du kontakte HUSET Middelfart

4 for 3
Tilmeld fire fra samme virksomhed samtidig og betal kun for tre. Gælder kun ved samtidig tilmelding og kan ikke kombineres med andre rabatter f.eks. Early Bird.

Der vil igen i 2024 være mulighed for at præsentere dine produkter relateret til dagens temaer.

Det kan du gøre ved at købe plads til stand ifm. konferencelokalerne og/eller ved at holde indlæg i "Softewaretimen" eller på "Softwaresporet".

Du kommer i kontakt med masser af interessenter i branchen, så der plejer at være godt run på standpladser og på muligheden for at holde oplæg. 

Kontakt os på kurser@molio.dk eller på 7012 0600 for at høre mere.

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

 • Generelt var konferencen god på alle punkter.

 • At få indlæg der forholdte sig til fremtiden - super!

 • Mange gode og spændende oplæg. Tilpas længde på oplæg.

 • Budskaberne var præcise og der var mod til at få det sagt. Godt netværk.

 • Der var bred faglighed og interessante indlæg. God muligheder for netværk.

 • Selve setuppet på dagen fungerede godt, så man ikke bare sad stille i flere timer

 • Spændende program og interessante mennesker

 • Mange spændende indslag. Selvom der var mange indslag at følge med i, så forblev interessen lige stor gennem hele dagen.

 • Endnu en gang har i formået, at få nogle gode keynote speaker med relevant information. Det er virkelig godt.

 • Generelt rigtig gode og relevante emner

 • Det var godt at man selv kunne vælge mellem de tre spor, så man selv kunne optimere udbyttet til ens interesse og ønsker

 • Rigtig gode indlæg, som ramte godt i forhold til hvor byggebranchen er i dag. Meget konkrete ting og problematikker som blev diskuteret.

 • Der var en god blanding af input, både fra Entreprenører (NCC), software udviklere og oplæg om IKT-specifikationer ift. det reviderede aftalesystem, Jeg mener udvalget af oplæg var tilpas varieret og der var noget for alle.

 • Det var super fedt at Molio har zoomet ud og set på problemstillingerne udefra, uden at der er fokus på at Molio eller andre aktører skal løse disse. Fedt at problemstillingerne bliver synliggjort og, at synspunkter fra oplægsholdere og deltagerene giver godt indblik i, hvor vi skal bevæge os hen for at få løst disse problemer.

 • Varigheden på ca. 30 minutter på de enkelte indlæg fungerede rigtig godt! Man fik et hurtigt og relevant indblik i muligheder og erfaringer. Det gjorde at oplægsholderne skulle være skarpe på hvad de præsenterede og man kedede sig aldrig.

 • Godt, at man selv kunne vælge oplæg og der var god dynamik på dem

 • Synes den fungerede utrolig godt som helhed. Kunne godt lide at oplæggene var korte og koncentrerede, så man ikke mistede fokus undervejs.
DSC01162

Deltagerne siger

"Rigtig gode indlæg, som ramte godt i forhold til hvor byggebranchen er i dag. Meget konkrete ting og problematikker som blev diskuteret."

 

"Varigheden på ca. 30 minutter på de enkelte indlæg fungerede rigtig godt! Man fik et hurtigt og relevant indblik i muligheder og erfaringer. Det gjorde at oplægsholderne skulle være skarpe på hvad de præsenterede og man kedede sig aldrig."

 

"Budskaberne var præcise og der var mod til at få det sagt. Godt netværk"