Certificeret rådgiver i bæredygtighed

Bliv en dygtig rådgiver i bæredygtighed

Branchen har brug for at styrke kompetencerne inden for bæredygtigt byggeri. Som Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri lærer du at facilitere den komplekse proces, som det er at bygge bæredygtigt. Læs hvad censor og deltagere siger om uddannelsen, der trækker fulde huse.

Læs mere
Vibeke Brand Website 1600X900 (2)
Branddata

Få styr på brandsikring – 6 vigtige spørgsmål og svar

Hvorfor er brandsikring vigtigt og hvad skal du være særligt opmærksom på? Det har Vibeke Følsgaard Grønvad, som er redaktør på Molio Branddata, givet sine bud på.

Læs mere
Produkt Digital Byggedata Thumb 1000X667
Byggelovgivning

Få et bedre overblik over lovgrundlaget

Byggelovgivningen i Danmark bliver løbende vedligeholdt og tilpasset. Alene i 2021 er der kommet 200 nye love eller bekendtgørelser eller ændringer til de eksisterende. Det giver virksomheder i branchen udfordringer, når de skal kende lovgivningens gældende indhold.

Læs mere

Viden, du bygger på

Som byggeriets videnscenter sikrer vi, at du altid får relevant viden fra hele branchen. Du vil opleve, at vi er et samlende og uafhængigt sted for hele byggeriet, hvor du kan lære nyt, skabe netværk og udvikles. 

Brug vores digitale værktøjer, deltag på kurser og i netværksaktiviteter. Samtidig får du mulighed for at opkvalificere din viden og evner på unikke uddannelser og konferencer. Det kan du blandt andet i vores konferencecenter HUSET Middelfart, hvor du kan nyde godt af en central beliggenhed, moderne faciliteter og behagelige omgivelser.

Kort og godt er vores formål, at hjælpe dig til en lettere, mere effektiv og mere konkurrencedygtig hverdag, ved at give dig produkter du kan regne med og viden du kan bygge på.

Kender du os i forvejen?

Vi har fået et nyt, brugervenligt design. Hvis du kender os i forvejen får du nu direkte adgang til dine værktøjer fra den øverste menu, mens du kan finde produkter, viden og nyheder fra hovedmenuen.
Har du brug for hjælp, så få en guidet tour her.

 

Kom tættere på dit abonnement

Tutorial Prisdata For Nybegyndere Rene
Prisdata

Enkel kalkulation og smarte funktioner med Priskalk

Få en videointroduktion til brug af Molio Prisdata med Priskalk.

Se video
Molios Aftale Og Kommunikation Billede Allan
Aftale og kommunikation

Få en intro til Aftale og Kommunikation

Få en introduktion til Molios abonnement på Aftale og Kommunikation.

Se video