Molio

Fart på det første halvår af 2021

I årets første halvår er det gået stærkt med nye projekter og aktiviteter i Molio, der for alvor sætter skub i byggeriets digitalisering og som er med til at understøtte strategien, Et Nyt Molio.

Læs mere

Viden, du bygger på

Som byggeriets videnscenter sikrer vi, at du altid får relevant viden fra hele branchen. Du vil opleve, at vi er et samlende og uafhængigt sted for hele byggeriet, hvor du kan lære nyt, skabe netværk og udvikles. 

Brug vores digitale værktøjer, deltag på kurser og i netværksaktiviteter. Samtidig får du mulighed for at opkvalificere din viden og evner på unikke uddannelser og konferencer. Det kan du blandt andet i vores konferencecenter HUSET Middelfart, hvor du kan nyde godt af en central beliggenhed, moderne faciliteter og behagelige omgivelser.

Kort og godt er vores formål, at hjælpe dig til en lettere, mere effektiv og mere konkurrencedygtig hverdag, ved at give dig produkter du kan regne med og viden du kan bygge på.

Kender du os i forvejen?

Vi har fået et nyt, brugervenligt design. Hvis du kender os i forvejen får du nu direkte adgang til dine værktøjer fra den øverste menu, mens du kan finde produkter, viden og nyheder fra hovedmenuen.
Har du brug for hjælp, så få en guidet tour her.

 

Vibeke Brand Website 1600X900 (2)
Branddata

Få styr på brandsikring – 6 vigtige spørgsmål og svar

Hvorfor er brandsikring vigtigt og hvad skal du være særligt opmærksom på? Det har Vibeke Følsgaard Grønvad, som er redaktør på Molio Branddata, givet sine bud på.

Læs mere

Kom tættere på dit abonnement

Tutorial Prisdata For Nybegyndere Rene
Prisdata

Enkel kalkulation og smarte funktioner med Priskalk

Få en videointroduktion til brug af Molio Prisdata med Priskalk.

Se video
Molios Aftale Og Kommunikation Billede Allan
Aftale og kommunikation

Få en intro til Aftale og Kommunikation

Få en introduktion til Molios abonnement på Aftale og Kommunikation.

Se video