Dbvr004e
Bøger og forlag

DBI Retningslinje 004 - e-bog

Brandsikringsanlæg og systemintegrationstest - Færdigmelding, inspektion og godkendelse

Udgiver: Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut
Sider: 74
udgave: 6. udgave, 2022

Tema
E-bøger
279,-
348,75 inkl. moms

Formålet med Retningslinje 004 er at opstille operationelle mål og minimumsomfang af førstegangsinspektion og årlige inspektioner af brandsikringsanlæg samt første og årlig systemintegrationstest.

Mål og minimumsomfang tager udgangspunkt i det sikkerhedsniveau, der gælder i dansk byggelovgivning, relevante europæiske standarder og best practice, og har til formål at hjælpe erhvervslivet med en teknisk operationel retningslinje.

Retningslinjen skal anvendes sammen med de øvrige anviste retningslinjer, der tilsammen giver et sikkerhedsniveau som angivet i Bygningsreglementet og dets vejledninger. Det skal bemærkes, at det er muligt at dokumentere et tilsvarende sikkerhedsniveau på anden vis.

Denne revision af DBI Retningslinje 004 Brandsikringsanlæg og systemintegrationstest - Færdigmelding, inspektion og godkendelse er udarbejdet af DBI og drøftet i en arbejdsgruppe, bestående af RMG-Inspektion, OBH-Brandinspektion og DBI - Dansk brand- og sikringsteknisk Institut.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600