Norm for mekaniske ventilationsanlæg e-bog (1)
Bøger og forlag

DS 447:2021 Ventilation i bygninger e-bog

- Mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer.

Udgiver: Dansk Standard
Udgivelsesår: 1981
Sider: 98
Udgave: 4. udg., 2021

Tema
Normer, standarder og betingelser
847,-
1.058,75 inkl. moms

Denne Danske Standard stiller krav til ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til menneskeligt ophold. Bemærk at man sammen med denne standard skal bruge det nationale anneks DS/EN 16798-1:2019 DK NA:2021 (M346587).

Formålet med standarden er at sikre, at ventilationssystemer indrettes, udføres og kan driftes og vedligeholdes på en teknisk, hygiejnisk og funktionssikker forsvarlig måde bl.a. under hensyntagen til komfort og energieffektivitet. Standarden indeholder bestemmelser vedrørende projektering, udførelse, afprøvning og drift af ventilationssystemer, samt bestemmelser for produkter og komponenter, der anvendes til ventilationssystemerne.

Standarden gælder for mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer, der monteres fast i bygninger, og som har til hovedformål at holde én eller flere parametre inden for nærmere specificerede grænser.
Standarden gælder ikke for ventilationssystemer, hvis hovedformål er at fjerne forureninger frembragt ved industrielle, landbrugstekniske eller industrilignende processer, herunder for ventilationssystemer, hvor krav fra Arbejdstilsynet eller Miljøstyrelsen foreskriver procesventilation. I dette tilfælde er den del af ventilationssystemet, som skal skaffe den nødvendige erstatningsluft, dog stadig omfattet af standarden.

Standarden dækker ikke de brandtekniske krav til ventilationssystemer.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600