Historien om et succesfuldt renoveringsprojekt
Bøger og forlag

Historien om et succesfuldt renoveringsprojekt

I bogen Historien om et succesfuldt renoveringsprojekt får du et unikt kig ind bag facaden på den komplekse renovering af Københavns Hovedbanegård Kh 08 projektet. Bogen giver et indblik i og forståelse for arbejdsprocessen fra start til slut, når anlægs- og byggesektoren planlægger, udfører og styrer projekter på den helt store skala. Byggeriet omtales ofte i medierne som en sektor, hvor der er problemer med produktiviteten, byggekvaliteten, budgetoverskridelser og tidsforsinkelser.

Udgiver: Grontmij
Udgivelsesår: 2011
Sider: 140
forfatter: Steffen Moe

Varenummer: gro11001

Tema
Bog
200,-
250,- inkl. moms

Der er 4 produkter tilbage på lageret

I bogen Historien om et succesfuldt renoveringsprojekt får du et unikt kig ind bag facaden på den komplekse renovering af Københavns Hovedbanegård Kh 08 projektet.

Bogen giver et indblik i og forståelse for arbejdsprocessen fra start til slut, når anlægs- og byggesektoren planlægger, udfører og styrer projekter på den helt store skala.
Byggeriet omtales ofte i medierne som en sektor, hvor der er problemer med produktiviteten, byggekvaliteten, budgetoverskridelser og tidsforsinkelser.

For at råde bod på dette har tre erfarne projektledere inden for byggeriet samlet de gode erfaringer fra renoveringen af Københavns Hovedbanegård i en bog, som nu udgives. Renoveringsprojektet blev gennemført med stor succes på trods af meget vanskelige forhold. I bogen, som er illustreret med flotte fotos fra byggeriet, beskriver de tre forfattere hele byggeprocessen fra idé til ibrugtagning og drift.

Bygherren, Rådgiveren og Entreprenøren
Med udgangspunkt i de tre hovedaktører Bygherren, Rådgiveren og Entreprenøren tager forfatterne dig ind bag facaden og fortæller om hvilke tanker, der lå bag de mange beslutninger undervejs i processen, og hvilken betydning de havde for det senere forløb. Desuden er der anvisninger til, hvordan byggeprocessen kan gøres bedre i fremtidige projekter.

En bog for byggebranchen, studerende og togentusiaster
Bogen er bygget pædagogisk op, så den, foruden at kunne indgå i byggeriets fælles eje og danne baggrund for en nærmere diskussion, også kan anvendes til undervisning og forskning inden for byggeriets projekt- og samarbejdsprocesser.


Da Københavns Hovedbanegård samtidig snart kan fejre sit 100 års jubilæum er bogen desuden krydret med historisk baggrundsstof, så den også kan læses af entusiaster, der interesserer sig for jernbanehistorie og samfundsudvikling indenfor trafiksektoren.