Dbk20023
Bøger og forlag Udsolgt

Kort & godt om samarbejde

Til dig, der ønsker at få indsigt i, hvordan man styrker samarbejdet i arbejdsfællesskaber - og hvad der kan stå i vejen for det.

Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår: 2020
Sider: 120
Forfatter: Stine Reintoft

Varenummer: dbk20023

Tema
Ledelse
180,-
225,- inkl. moms

Ikke på lager. Forvent en leveringstid på ca. 4-7 dage

Hvad er det gode samarbejde for en størrelse? Hvilke mekanismer gør sig gældende, når mennesker skal samarbejde? Hvordan skaber man en konstruktiv samarbejdskultur? Og hvad gør man, når samarbejdet kører skævt? 

 

Kort & godt om SAMARBEJDE er til alle, der ønsker at få indsigt i, hvordan man styrker samarbejdet i arbejdsfællesskaber   og hvad der kan stå i vejen for det. Bogen giver indblik i de adfærdsmønstre og dynamikker, der typisk er i spil i grupper, og kommer med anbefalinger til, hvordan man forbedrer samarbejdsmiljøet på arbejdspladsen.   

 

Bogen gør dig bevidst om de samarbejdsrelationer, du som leder eller medarbejder selv indgår i, og klæder dig på til at blive en aktiv medskaber af det gode samarbejde i organisationen. 

 

I bogen får du enkle, effektfulde værktøjer til at:   

- tage temperaturen på samarbejdsmiljøet 

- få overblik over de væsentligste indsatsområder, når samarbejdet i en gruppe skal hjælpes på vej 

- udvikle tillidsopbyggende dialoger i teams     

 

Om forfatteren 

Stine Reintoft er cand. psych. fra Københavns Universitet og autoriseret psykolog. Gennem en årrække har hun arbejdet med menneskers arbejdsliv i private og offentlige organisationer. Hendes fokus er udviklings- og læringsprocesser på arbejdspladser, og hun interesserer sig særligt for gruppers synergi og samspil. Stine Reintoft er medforfatter til tre bøger om positiv psykologi og mindfulness, ligesom hun er medredaktør på tidsskriftet Erhvervspsykologi. Sideløbende med arbejdet som konsulent, supervisor og samtalepartner underviser hun i grafisk facilitering.