Ledelse i hovedentrepriser
Bøger og forlag

Ledelse i hovedentrepriser

Hvorfor går det ofte galt i hovedentrepriser? Hovedentrepriseformen er en af de mest spændende og benyttede entrepriseformer vi bruger i dag. Alligevel går det ofte galt, specielt i det samarbejde, der er nødvendigt for at gennemføre opgaven, når der skal udføres bygge- og anlægsopgaver. Med Ledelse i hovedentrepriser kan du lære at efterleve entreprisens vigtigste succeskriterier: forventningsafstemning, indsigt, handling, respekt og samarbejde. - Og om styreredskaber ved hovedentrepriser og de nødvendige kompetencer for at nå i mål.


Udgiver: Molio
Udgivelsesår: Marts 2019
Sider: 160
Forfatter: Lennart Gerard Pedersen

Bogtype: Bog

Tema
Bog
350,-
437,50 inkl. moms

Ledelse i Hovedentrepriser er både en lærebog og en håndbog, der baserer sig på forfatterens mangeårige erfaring med omfattende og komplekse projekter i byggebranchen. Læseren tages med i maskinrummet for de forskellige faser, fra hovedentreprisen er vundet og frem til 5-års gennemgang.

Lær at efterleve entreprisens vigtigste succeskriterier: forventningsafstemning, indsigt, handling, respekt og samarbejde. Læs om styreredskaber ved hovedentrepriser og de nødvendige kompetencer for at nå i mål. Forudsætningen for en vellykket opstart er omhyggelig granskning og planlægning af projektet. Projektgennemgangsmøder og byggemøder er hjørnesten for det samlede forløb. Bogen giver opskriften på, hvordan møder bedst optimeres, med såvel fagentreprenører som andre interessenter.

Undgå tab og voldgiftssager. Få et indgående kendskab til mangelhåndtering og slip for mangler ved afleveringen. En byggesag er aldrig færdig før evalueringen, hvor man kan tage ved lære af hele processen. Ledelse i hovedentrepriser anviser ´best practice´ for ledelse på byggepladsen og er rig på håndgribelige eksempler fra virkelighedens verden.