Sikkerhedsbelysning e-bog (1)
Bøger og forlag

Sikkerhedsbelysning e-bog

Nødbelysning omfatter sikkerheds- og reservebelysning. Sikkerhedsbelysning er lovgivningsmæssigt krævet de steder, hvor mange mennesker samles, hvor der forekommer natophold eller på arbejdssteder ...

Sider: 93

Udgivelsesår: 2013

Udgiver: Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Varenummer: dbvve034e

Tema
Bøger og forlag
528,-
660,- inkl. moms

Nødbelysning omfatter sikkerheds- og reservebelysning. Sikkerhedsbelysning er lovgivningsmæssigt krævet de steder, hvor mange mennesker samles, hvor der forekommer natophold eller på arbejdssteder med risikobetonede aktiviteter. Reservebelysning kan fungere som en form for værdisikring. Udformning af sikkerhedsbelysning, herunder korrekt placering af nødbelysningsarmaturer og panikbelysningsarmaturer, der angiver flugtveje, medvirker til at evakuering kan foregå på den mest hensigtsmæssige måde. Denne brandtekniske vejledning omhandler alle bygningskategorier, hvor der i bygge- og beredskabslovgivningen stilles krav om sikkerhedsbelysning.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600

Vælger du at betale din e-bog med kreditkort, modtager du dit link til download i din ordrebekræftelse. Har du derimod valgt at betale pr. faktura, modtager du dit link til download, når vi har registreret din indbetaling.