Værktøjer til leder- og medarbejderudvikling
Bøger og forlag

Værktøjer til leder- og medarbejderudvikling

- Spørgeskemaer og checklister. De 48 værktøjer i denne bog giver læseren forståelse for en række forskellige funktioner samt formidler den adfærd og opførsel, der udvises i disse funktioner, lige fra medarbejdersamtaler til kundebetjening og fra ledelse til ansættelsesprocedurer.

Forfatter: Sarah Cook
Sider: 206
Udgivelsesår: 2004
Udgiver: Birmar

Varenummer: bir15002

Tema
Bøger og forlag
279,20
349,- inkl. moms

- Spørgeskemaer og checklister.

De 48 værktøjer i denne bog giver læseren forståelse for en række forskellige funktioner samt formidler den adfærd og opførsel, der udvises i disse funktioner, lige fra medarbejdersamtaler til kundebetjening og fra ledelse til ansættelsesprocedurer.

Bogen består af checklister, profiler, spørgeskemaer og selvvurderinger for såvel den enkelte som for grupper medarbejdere, og skemaerne er opdelt i hovedemner, så de er nemme at referere til. Kompendiet kan anvendes til at øge selvforståelsen og/eller til at stimulere ideer og diskussioner, og der er også nogle af værktøjerne, som omfatter handlingsplaner. Redskaberne er opbygget således, at det er nemt at kopiere og anvende skemaer og oversigter i fx undervisning, teamopbygning og feedbackøjemed.