Vibrationer
Bøger og forlag

Vibrationer

- Et portræt af huse tegnet af Lundgaard og Tranberg. Igennem samtaler med en af Danmarks førende aktive arkitekter, formidler Karsten R.S. Ifversen Lene Tranbergs tanker og særlige forståelse af arkitekturen.

Redaktør: Karsten Ifversen
Sider: 272
Udgivelsesår: 2016
Udgiver: Strandberg Publishing

Varenummer: gyl16050

Tema
Bøger og forlag
279,96
349,95 inkl. moms

- Et portræt af huse tegnet af Lundgaard og Tranberg.

Igennem samtaler med Danmarks førende aktive arkitekt, formidler Karsten R.S. Ifversen Lene Tranbergs tanker og særlige forståelse af arkitekturen.

Bogen omfatter de væsentligste værker, som Lene Tranberg har stået bag: bl.a. Tietgenkollegiet, Skuespilhuset, SEB, Kilen, Havneholmen og Sorø Kunstmuseum, der alle er blandt de mest markante og hædrede bygninger, der er skabt i Danmark i det 21. århundrede.

Bogen indledes med et essay, hvori Karsten R.S. Ifversen karakteriserer de udvalgte bygningsværker og deres betydning. Efterfølgende struktureres bogen af fem samtaler mellem Lene Tranberg og Karsten R.S. Ifversen.
Samtalerne har fundet sted i fem udvalgte Tranberg-byggerier og udspringer af de særlige tematikker og omstændigheder, der gør sig gældende for netop disse fem byggerier men de kommer også omkring en række mere generelle overvejelser omkring, hvordan man skaber god arkitektur.

Bogen illustreres med nyoptagne fotos af Jens Markus Lindhe samt tegninger, skitser og andet baggrundsmateriale fra tegnestuens arkiv.