Branddagen 24 Opslag 16 9
Konferencer

Branddagen

Konferencen tager afsæt i de nyeste reguleringer af brandregler, og går i dybden med hvilken effekt de har i praksis.

Tema
Alle kurser
4.500,-
5.625,- inkl. moms

Årlig konference der afholdes sammen med DBI.

Branddagen afholdes både i Middelfart d. 15. maj 2024 samt i Hvidovre d. 16. maj 2024 kl. 09:00 - 16:00. Tilmelding til konferencen i Hvidovre sker direkte hos Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut - du kan tilmelde dig her  

På Branddagen bliver du:

  • Rustet til at træffe de rette valg
  • Inspireret til gode løsninger
  • Sikret et overblik over, at du overholder gældende regler
  • PLUS: får rig lejlighed til at netværke med samarbejdspartnere og videnspersoner mv

Branddagen er for dig, hvis du er;

Arkitekt, konstruktør og ingeniør og arbejder med design af brandsikre bygninger og konstruktioner. Branddagen er også oplagt for undervisere ved tekniske læreanstalter samt byggesagsbehandlere, der skal være med til at sikre, at de byggede bygninger rent faktisk lever op til gældende brandkrav.

 

  • Beskrivelse
  • Program
  • Oplægsholdere
  • Praktisk

På Branddagen 2024 får du overblik over de nye brandkrav og vejledninger, der danner grundlag for fremtidens brandsikring af byggeri i Danmark. 

Branddagen er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. 

Nu har du mulighed for at udstille dine produkter og løsninger inden for brandteknik og -sikkerhed på Danmarks største konference om brandsikring af bygninger.

Læs mere her

Konferencen henvender sig til arkitekter, konstruktører og ingeniører som arbejder med design af brandsikre bygninger og konstruktioner, undervisere ved tekniske læreanstalter, samt byggesagsbehandlere der skal være med til at sikre, at de byggede bygninger rent faktisk lever op til gældende brandkrav.

Branddagen er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. Konferencen udspringer af et samarbejde mellem Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) og Molio. 

God brandsikring er ikke kun kendskab til hvilke funktionskrav der er gældende, fx hvilke funktionskrav der stilles til det bærende og stabiliserende hovedsystem for et højt hus. God brandsikring er også at forstå hvilke bygningsdele og konstruktionsopbygninger der rent faktisk indgår i dette system. Først da ved man om bygningen imødekommer de stillede brandkrav.

God brandsikring skal sikre at personer i en bygning ikke kommer til skade i tilfælde af brand. Det krav der gælder både for de personer der er i bygningen, og for de redningsfolk der skal redde bevægelseshæmmede ud og efterfølgende skal slukke branden. Derfor forudsætter god brandsikring at der er overensstemmelse med de byggetekniske forhold, hvordan bygningen anvendes og hvor gode redningsberedskabets indsatsmuligheder er.

Program er under udarbejdelse

Vi er i gang med at udarbejde program og finde spændende indlægsholdere. 

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

Branddagen afholdes i Hvidovre på følgende dato:

Den 16. maj 2024 kl. 09:00 - 16:00

Tilmelding sker direkte hos Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut - du kan tilmelde dig her  

Udstillerbillede 1600X900

Bliv udstiller på Branddagen

Udstil dine produkter og løsninger inden for brandteknik og -sikkerhed på Danmarks største konference om brandsikring af bygninger. 

Læs mere

Udfyld formularen, så kontakter vi dig om dine muligheder for at blive udstiller på Branddagen i Middelfart