1600X900 Branddagen 2023 Molio
Konferencer

Branddagen

Konferencen tager afsæt i de nyeste reguleringer af brandregler, og går i dybden med hvilken effekt de har i praksis.

Varenummer: 12100569

Tema
Bygningsfysik
4.500,-
5.625,- inkl. moms

Årlig konference der afholdes sammen med DBI.

Hvis du ønsker at tilmelde dig den 11. maj 2023 i Hvidovre, kan du gøre det her:
https://brandogsikring.dk/events/branddagen-2023/


På Branddagen bliver du:

  • Rustet til at kunne gøre de rette valg
  • Inspireret til gode løsninger
  • Sikret et overblik over, at du overholder gældende regler
  • PLUS: får rig lejlighed til at netværke med samarbejdspartnere og videnspersoner mv

Branddagen er for dig, hvis du er;

Arkitekt, konstruktør og ingeniør og arbejder med design af brandsikre bygninger og konstruktioner. Branddagen er også oplagt for undervisere ved tekniske læreanstalter samt byggesagsbehandlere, der skal være med til at sikre, at de byggede bygninger rent faktisk lever op til gældende brandkrav.

NB: Branddagen holdes også i Hvidovre d. 11. maj 2023 kl. 09:00 - 16:00. Tilmelding sker direkte hos Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut - du kan tilmelde dig her  

  • Beskrivelse
  • Program
  • Oplægsholdere
  • Praktisk

På Branddagen 2023 får du overblik over de nye brandkrav og vejledninger, der danner grundlag for fremtidens brandsikring af byggeri i Danmark. 

Branddagen er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. 

Konferencen henvender sig til arkitekter, konstruktører og ingeniører som arbejder med design af brandsikre bygninger og konstruktioner, undervisere ved tekniske læreanstalter, samt byggesagsbehandlere der skal være med til at sikre, at de byggede bygninger rent faktisk lever op til gældende brandkrav.

Branddagen er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. Konferencen udspringer af et samarbejde mellem Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) og Molio. 

God brandsikring er ikke kun kendskab til hvilke funktionskrav der er gældende, fx hvilke funktionskrav der stilles til det bærende og stabiliserende hovedsystem for et højt hus. God brandsikring er også at forstå hvilke bygningsdele og konstruktionsopbygninger der rent faktisk indgår i dette system. Først da ved man om bygningen imødekommer de stillede brandkrav.

God brandsikring skal sikre at personer i en bygning ikke kommer til skade i tilfælde af brand. Det krav der gælder både for de personer der er i bygningen, og for de redningsfolk der skal redde bevægelseshæmmede ud og efterfølgende skal slukke branden. Derfor forudsætter god brandsikring at der er overensstemmelse med de byggetekniske forhold, hvordan bygningen anvendes og hvor gode redningsberedskabets indsatsmuligheder er.

Programmet for Branddagen 2023 bliver løbende opdateret. Glæd dig bl.a. til emner som:

  • Green Solution House, bæredygtighed og brandsikring
  • Vanløse-branden - hvad gik galt og hvordan undgår vi det sker igen?

På Branddagen 2023 kan du også deltage i forskellige workshops, fx om brandteknisk klassifikation, bæredygtigt byggeri, midlertidige tilladelser (BR18), renovering og ombygning m.m

Vi er i gang med at udarbejde program og finde spændende indlægsholdere. 

Netværksmiddag

I tilknytning til konferencen i Middelfart afholdes en netværksmiddag med 3-retters menu inkl. ½ flaske vin, som du er meget velkommen til at tilmelde dig. Prisen for netværksmiddagen er 400 kr. (ekskl. moms) og skal bookes ved tilmelding.

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til Corona

safe to visit

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

Branddagen afholdes i Hvidovre på følgende dato:

Den 19. maj 2022 kl. 09:00 - 16:00

Tilmelding sker direkte hos Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut - du kan tilmelde dig her