branddagen
Konferencer

Branddagen

Konferencen tager afsæt i de nyeste reguleringer af brandregler, og går i dybden med hvilken effekt de har i praksis.

Varenummer: 12100569

Tema
Bygningsfysik
4.300,-
5.375,- inkl. moms

Årlig konference der afholdes sammen med DBI.

 • Beskrivelse
 • Program
 • Oplægsholdere
 • Praktisk
 • Deltagerne siger

På Branddagen 2022 får du overblik over de nye brandkrav og vejledninger, der danner grundlag for fremtidens brandsikring af byggeri i Danmark. 

Branddagen er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. 

Konferencen henvender sig til arkitekter, konstruktører og ingeniører som arbejder med design af brandsikre bygninger og konstruktioner, undervisere ved tekniske læreanstalter, samt byggesagsbehandlere der skal være med til at sikre, at de byggede bygninger rent faktisk lever op til gældende brandkrav.

Branddagen er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. Konferencen udspringer af et samarbejde mellem Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) og Molio. 

God brandsikring er ikke kun kendskab til hvilke funktionskrav der er gældende, fx hvilke funktionskrav der stilles til det bærende og stabiliserende hovedsystem for et højt hus. God brandsikring er også at forstå hvilke bygningsdele og konstruktionsopbygninger der rent faktisk indgår i dette system. Først da ved man om bygningen imødekommer de stillede brandkrav.

God brandsikring skal sikre at personer i en bygning ikke kommer til skade i tilfælde af brand. Det krav der gælder både for de personer der er i bygningen, og for de redningsfolk der skal redde bevægelseshæmmede ud og efterfølgende skal slukke branden. Derfor forudsætter god brandsikring at der er overensstemmelse med de byggetekniske forhold, hvordan bygningen anvendes og hvor gode redningsberedskabets indsatsmuligheder er.

Program er under udarbejdelse

Vi er i gang med at udarbejde program og finde spændende indlægsholdere. 

Netværksmiddag

I tilknytning til konferencen i Middelfart afholdes en netværksmiddag med 3-retters menu inkl. ½ flaske vin, som du er meget velkommen til at tilmelde dig. Prisen for netværksmiddagen er 400 kr. (ekskl. moms) og skal bookes ved tilmelding.

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til Corona

safe to visit

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

Branddagen afholdes i Hvidovre på følgende dato:

Den 10. mart 2022 kl. 09:00 - 17:00

Tilmelding sker direkte hos Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut - du kan tilmelde dig her  

 • "Netværksaftenen var særlig god, og der var fin tid til at skabe relationer."
   
 • "Gode indlæg med passende pauser, super god mad både til frokost og aften. Kan anbefales."
   
 • "Relevante emner. Der var tid til netværk med kollegaer og samarbejdspartnere."

 • "Det er gode emner, som er spændende. Det er muligt at stille spørgsmål, således at der kan være en debat. Kompetente foredragsholdere."