Circular Build Forum 2024 - kongres om cirkulært byggeri

Circular Build Forum er en årlig tilbagevendende 2-dages kongres for alle i værdikæden, som arbejder for byggeriets bæredygtige udvikling med fokus på cirkulær økonomi.

Kongressen er praksisnær og anvendelsesorienteret, hvor der er rig mulighed for at branchens aktører frit kan vidensdele og drøfte idéer, som både knytter tættere bånd og som kan danne grobund for fremtidens byggeri.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Køb din billet

Her kan du vælge om du ønsker at deltage på hele kongressen den 31. januar - 1. februar 2024 med festmiddag og overnatning (vælg fuld pakke), eller om du blot ønsker at deltage en enkelt dag - på enten dag 1 eller dag 2.

Ønsker du at tilkøbe festmiddag eller overnatte mellem d. 31. januar - 01. februar 2024 så skriv til info@circularbuildforum.dk.
Ønsker du at tilkøbe en overnatning før og/eller efter kongressen skal du kontakte Nyborg Strand Hotel. Ring til deres reception på tlf. 65313131 eller send en mail på nyborgstrand@nyborgstrand.dkOBS. Oplys at du deltager på Circular Build Forum 2024.

Programmet for Circular Build Forum 2024

Denne gang skal vi tale om alt lige fra cirkulær økonomi i landskabsarkitekturen, værktøjer til cirkulært byggeri, genanvendelse af materialer og beton til risiko som barriere og finansiering af cirkularitet.

CBF Program Udklip

Se programmet her

Se filmen fra Circular Build Forum 2023

Artikler om Circular Build Forum

Repræsentantskab for Circular Build Forum:

Har du spørgsmål?

Kontakt

Sekretariatet
Mail info@circularbuildforum.dk