CBF Branding 2

Circular Build Forum 2024

Circular Build Forum afholdes næste gang
den 31. januar - 1. februar 2024.

 

Billetsalget starter lige om lidt.

Køb din billet

  • Beskrivelse
  • Program

Circular Build Forum er en årlig tilbagevendende 2-dages kongres for organisationer, virksomheder, myndigheder og privatpersoner, som arbejder for byggeriets bæredygtige udvikling med fokus på cirkulær økonomi.

Begge dage inkl. festmiddag, overnatning og morgenmad*:

Kr. 6.900

* inkluderer 3-retters middag med vin samt kaffe/te, frokost begge dage, overnatning i enkeltværelse og morgenbuffet.

Alle priser er ekskl. moms.

Circular Build Forum Kongres vil gøre op med silotænkning og separate initiativer og samle hele branchen under ét tag og med ét mål - mere bæredygtigt byggeri.

Kongressen har til formål at fremme udviklingen af netværk på tværs af de mange organisationer og initiativer over hele landet inden for dette område.

Som deltager på kongressen kommer du hjem en masse ny viden og erfaring samt et godt blik for udviklingen af tvær-gående løsninger.

Arbejder du i bygge- og anlægsbranchen og har du, sammen med din arbejdsplads, ambitioner om at løfte bæredygtighed til nye højder med nye arbejdsgange, materialer og idéer? Så er kongressen den helt rigtige for dig.

I Danmark findes mange små ikke-koordinerede formelle og uformelle netværk, som arbejder på at fremme løsninger på den cirkulære dagsorden inden for byggeriet. Alle forsøger at opfinde den dybe, innovative tallerken.

Løsningerne ender typisk med at blive meget forskelligartede. Det giver derfor mening at samle alle disse gode kræfter og få defineret en fælles vej mod de gode cirkulære økonomiske og bæredygtige løsninger inden for byggeriet.

 

Programmet for Circular Build Forum 2024 er under udvikling. Er du interesseret i at være tovholder eller oplægsholder på kongressen, er du meget velkommen til at sende en mail til info@circularbuildforum.dk

CBF Branding 2
Circular Build Forum 2024

Bliv klogere på dit udbytte ved at deltage på kongressen og se hvem der er initiativtagere til CBF og repræsentantskabet bag. 

Læs mere