CBF Branding 3
Konferencer

Circular Build Forum Kongres

Circular Build Forum er en årlig 2-dages kongres, som samler alle aktører og interessenter inden for cirkulær økonomi i byggeri. Inkl. 17 sessioner, gallamiddag, overnatning og fuld forplejning.

Kurset varer ialt 2 dage.

Varenummer: 12100667

Tema
Cirkulær økonomi
4.800,-
6.000,- inkl. moms

I en tid, hvor den grønne omstilling og bæredygtighed er på den politiske dagsorden som aldrig før, og hvor alle brancher forventes at byde seriøst ind med løsninger, er der potentielt konkurrencefordele at hente for virksomheder, der arbejder innovativt, med cirkulær økonomi.

CBF Website Program 1600X900 2
Circular Build Forum 2021

Læs om oplæg og sessioner på Circular Build Forum 2021

Dyk ned i programmet
CBF Branding 2
Circular Build Forum 2021

Bliv klogere på dit udbytte ved at deltage på kongressen og se hvem der er initiativtagere til CBF og repræsentantskabet bag. 

Gå til forsiden
  • Beskrivelse
  • Program

Circular Build Forum Kongres er en 2-dages kongres, der samler alle aktører og interessenter inden for Cirkulær Økonomi i byggeri. Kongressen forekommer årligt.

Se muligheder for deltagelse her:

Begge dage inkl. gallamiddag, overnatning og morgenmad*:

Kr. 4.800

 

Tilmelding til dag 1: Kr. 1.800 (u/ middag og overnatning)
Tilmelding til dag 2: Kr. 1.800 (u/ middag og overnatning)

* inkluderer 3-retters gallamiddag med vin, øl og vand ad libitum, overnatning i enkeltværelse og luksus morgenbuffet.

Alle priser er ekskl. moms.

Circular Build Forum Kongres vil gøre op med silotænkning og separate initiativer og samle hele branchen under ét tag og med ét mål - mere bæredygtigt byggeri.

Kongressen har til formål at fremme udviklingen af netværk på tværs af de mange organisationer og initiativer over hele landet inden for dette område.

Som deltager på kongressen kommer du hjem en masse ny viden og erfaring samt et godt blik for udviklingen af tvær-gående løsninger.

Arbejder du i bygge- og anlægsbranchen og har du, sammen med din arbejdsplads, ambitioner om at løfte bæredygtighed til nye højder med nye arbejdsgange, materialer og idéer? Så er kongressen den helt rigtige for dig.

I Danmark findes mange små ikke-koordinerede formelle og uformelle netværk, som arbejder på at fremme løsninger på den cirkulære dagsorden inden for byggeriet. Alle forsøger at opfinde den dybe, innovative tallerken.

Løsningerne ender typisk med at blive meget forskelligartede. Det giver derfor mening at samle alle disse gode kræfter og få defineret en fælles vej mod de gode cirkulære økonomiske og bæredygtige løsninger inden for byggeriet.

Se program

 

Hvis du kommer dagen før kongressen, tilbyder HUSET Middelfart middag inkl. ½ flaske vin samt overnatning for kr. 840,- (ekskl. moms) pr. dag. 

Derudover vil der om aftenen være mulighed for at høre indlægget "Cirkulært byggeri" v/ Thomas Kingo Carlsen, Kingo.

Hvis du ønsker at bestille middag samt overnatning, skal du opgive det ifm. tilmelding.