Cbf Product Image 760X500
Konferencer

Circular Build Forum 2021

Circular Build Forum er en årlig 2-dages kongres, som samler alle aktører og interessenter inden for cirkulær økonomi i byggeri. Deltag og få den nyeste viden og cases, og del dine erfaring med de øvrige deltagere.

Kurset varer ialt 2 dage.

Varenummer: 12100667

Tema
Cirkulær økonomi
4.500,-
5.625,- inkl. moms

Early-bird tilmelding senest 1. juni 2021

I en tid, hvor den grønne omstilling og bæredygtighed er på den politiske dagsorden som aldrig før, og hvor alle brancher forventes at byde seriøst ind med løsninger, er der potentielt konkurrencefordele at hente for virksomheder, der arbejder innovativt, med cirkulær økonomi.

20W35 CBF Kongres
Circular Build Forum Kongres 2021

Baggrund for kongressen

Hovedformålet med CBF er, at afholde en årlig kongres, hvor branchens aktører fri kan drøfte idéer og hvor der kan dannes grobund for fremtidens byggeri - bygget på tankegangen bag cirkulær økonomi.

Læs mere
  • Beskrivelse
  • Program
  • Oplægsholdere
  • Praktisk

Circular Build Forum Kongres er en 2-dages kongres, der samler alle aktører og interessenter inden for Cirkulær Økonomi i byggeri. Kongressen forekommer årligt.

Se muligheder for deltagelse her:

Kun første dag: Kr. 1.500
Kun anden dag: Kr. 1.500                     
*Begge dage: Kr. 4.500 
Kun første dag efter early bird: Kr. 1.800
Kun anden dag efter early bird: Kr. 1.800
Begge dage efter early bird: Kr. 4.800

* Ved køb af begge dage inkluderer prisen 3-retters gallamiddag med vin ad libitum, overnatning i enkeltværelse og morgenbuffet.

Alle priser er ekskl. moms. Og ønsket deltagelse skal opgives ved tilmelding i kommentarfeltet.

Circular Build Forum Kongres vil gøre op med silotænkning og separate initiativer og samle hele branchen under ét tag og med ét mål - mere bæredygtigt byggeri.

Kongressen har til formål at fremme udviklingen af netværk på tværs af de mange organisationer og initiativer over hele landet inden for dette område.

Som deltager på kongressen kommer du hjem en masse ny viden og erfaring samt et godt blik for udviklingen af tvær-gående løsninger.

Arbejder du i bygge- og anlægsbranchen og har du, sammen med din arbejdsplads, ambitioner om at løfte bæredygtighed til nye højder med nye arbejdsgange, materialer og idéer? Så er kongressen den helt rigtige for dig.

I Danmark findes mange små ikke-koordinerede formelle og uformelle netværk, som arbejder på at fremme løsninger på den cirkulære dagsorden inden for byggeriet. Alle forsøger at opfinde den dybe, innovative tallerken.

Løsningerne ender typisk med at blive meget forskelligartede. Det giver derfor mening at samle alle disse gode kræfter og få defineret en fælles vej mod de gode cirkulære økonomiske og bæredygtige løsninger inden for byggeriet.

Se program


Hvis du kommer dagen før kongressen, tilbyder HUSET Middelfart middag inkl. ½ flaske vin samt overnatning for kr. 840,- (ekskl. moms) pr. dag.  Derudover vil der om aftenen være mulighed for at høre indlægget "Cirkulært byggeri" v/ Thomas Kingo Carlsen, Kingo.

Hvis du ønsker at bestille middag samt overnatning, skal du opgive det ifm. tilmelding.

 

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til CoronaTilkøb
Har du brug for overnatning  dagen før kongressen tilbyder HUSET Middelfart middag inkl. ½ flaske vin samt overnatning for kr. 840,- (ekskl. moms) pr. dag.
Hvis du ønsker at bestille dette skal du opgive det ifm. tilmelding.

Læs om vores digitale kursusmaterialer