CBF23 Website Pakker Hele
Konferencer

Circular Build Forum 2023

Denne pakke inkluderer 2 dages fagligt program, festmiddag samt overnatning mellem de to dage (17.-18. januar 2023).

Varenummer: cbf23fuldpakke

Tema
Cirkulær økonomi
6.400,-
8.000,- inkl. moms

I en tid, hvor den grønne omstilling og bæredygtighed er på alles læber, og hvor byggebranchen forventes at byde ind med fremtidssikre løsninger, er der potentielt konkurrencefordele at hente for virksomheder, der arbejder innovativt med cirkulær økonomi.

  • Beskrivelse
  • Program

Circular Build Forum Kongres er en 2-dages kongres, der samler alle aktører og interessenter inden for Cirkulær Økonomi i byggeri. Kongressen er en årligt tilbagevendende begivenhed. 

Begge dage inkl. gallamiddag, overnatning og morgenmad*:

Kr. 6.400

* inkluderer 3-retters middag med vin ad libitum inkl. 1 glas dessertvin samt kaffe/te, overnatning i enkeltværelse og morgenbuffet.

Alle priser er ekskl. moms.

Circular Build Forum Kongres vil gøre op med silotænkning og separate initiativer og samle hele branchen under ét tag og med ét mål - mere bæredygtigt byggeri.

Kongressen har til formål at fremme udviklingen af netværk på tværs af de mange organisationer og initiativer over hele landet inden for dette område.

Som deltager på kongressen kommer du hjem en masse ny viden og erfaring samt et godt blik for udviklingen af tvær-gående løsninger.

Se en stemningsvideo fra Circular Build Forum 2022 (Youtube)

Arbejder du i bygge- og anlægsbranchen og har du, sammen med din arbejdsplads, ambitioner om at løfte bæredygtighed til nye højder med nye arbejdsgange, materialer og idéer? Så er kongressen den helt rigtige for dig.

I Danmark findes mange små ikke-koordinerede formelle og uformelle netværk, som arbejder på at fremme løsninger på den cirkulære dagsorden inden for byggeriet. Alle forsøger at opfinde den dybe, innovative tallerken.

Løsningerne ender typisk med at blive meget forskelligartede. Det giver derfor mening at samle alle disse gode kræfter og få defineret en fælles vej mod de gode cirkulære økonomiske og bæredygtige løsninger inden for byggeriet.

 

CBF Branding 2
Circular Build Forum 2023

Bliv klogere på dit udbytte ved at deltage på kongressen og se hvem der er initiativtagere til CBF og repræsentantskabet bag. 

Læs mere