CBF23 Website Pakker Dag 2
Konferencer

Circular Build Forum - dag 2

Denne billet gælder kun deltagelse den 18. januar 2023. Festmiddag og overnatning er IKKE inkluderet i prisen. Dette kan tilvælges separat - se nedenfor.

Varenummer: 12100686

Tema
Konferencer
2.300,-
2.875,- inkl. moms

Kontakt Molio Kurser på kurser@molio.dk for at blive adviseret, når denne konference igen udbydes.

  • Beskrivelse

I en tid, hvor den grønne omstilling og bæredygtighed er på den politiske dagsorden som aldrig før, og hvor alle brancher forventes at byde seriøst ind med løsninger, er der potentielt konkurrencefordele at hente for virksomheder, der arbejder innovativt, med cirkulær økonomi.

 

Circular Build Forum Kongres er en 2-dages kongres, og denne billet giver adgang til anden dag. Kongressen samler alle aktører og interessenter inden for Cirkulær Økonomi i byggeri. Kongressen er en årligt tilbagevendende begivenhed.

Kr. 2.300 kr.
* inkluderer adgang til anden dag med fuld dagforplejning. Dette inkluderer ikke middag og overnatning.

Se beskrivelse og program for hele kongressen her

Kongressen har til formål at fremme udviklingen af netværk på tværs af de mange organisationer og initiativer over hele landet inden for dette område.

Som deltager på kongressen kommer du hjem en masse ny viden og erfaring samt et godt blik for udviklingen af tvær-gående løsninger.

Se en stemningsvideo fra Circular Build Forum 2021  her 

Arbejder du i bygge- og anlægsbranchen og har du, sammen med din arbejdsplads, ambitioner om at løfte bæredygtighed til nye højder med nye arbejdsgange, materialer og idéer? Så er kongressen den helt rigtige for dig.

I Danmark findes mange små ikke-koordinerede formelle og uformelle netværk, som arbejder på at fremme løsninger på den cirkulære dagsorden inden for byggeriet. Alle forsøger at opfinde den dybe, innovative tallerken.

Løsningerne ender typisk med at blive meget forskelligartede. Det giver derfor mening at samle alle disse gode kræfter og få defineret en fælles vej mod de gode cirkulære økonomiske og bæredygtige løsninger inden for byggeriet.

Se sidste års program her