Kyst Og Klima
Konferencer

Kyst- og klimasikring

Bland dig i debatten og diskutér de fremtidige klimaudfordringer for bygge- og anlægsbranchen.

Varenummer: 12100644

Tema
Sikkerhed, sundhed og miljø
2.950,-
3.687,50 inkl. moms

Kontakt Molio for at høre mere om denne konference.

Vores vejr bliver både vildere og voldsommere. Det påvirker vores bygninger og anlæg, som i stadig højere grad skal modstå naturkræfterne. Samtidig står vi over for udfordringer i forhold til at skulle håndtere de større mængder vand ved stormflod og ekstremregn. 

  • Beskrivelse
  • Program
  • Oplægsholdere
  • Praktisk

På konferencen ser vi på, hvordan vi ved at tænke i helheder bedre kan beskytte vores byer og kystnære anlæg. Vi får præsenteret vejledninger og strategier på området og ser initiativer og løsninger fra ind- og udland. Dagen gør dig klogere på hele klimaområdet og den indbyggede kompleksitet. Du kommer hjem med ny indsigt og inspiration til løsninger, du kan arbejde videre med i din organisation eller i din virksomhed.

Kom med til en udbytterig dag, hvor du selv får lov at blande dig i debatten og diskutere de fremtidige klimaudfordringer for bygge- og anlægsbranchen.

Konferencen er for alle i bygge- og anlægsbranchen, der ønsker indsigt i og input til håndtering af klimaudfordringer, fx kommuner i de kystnære områder samt bygherrer.

Konferencen er desuden målrettet rådgivere og entreprenører, der ønsker kendskab til området og konkret indsigt i, hvordan byer, bygninger og anlæg kan designes i fremtiden, så de kan modstå det ekstreme vejr.

Early bird

Ved tilmelding senest 20. september 2020 er prisen 2.950 kr. Herefter er prisen 3.500 kr. 

Der gives ikke 4 for 3 på early bird prisen, og rabatter kan ikke kombineres.

4 for 3

Tilmeld 4 og betal kun for 3. Pris pr. person 2.625 kr.

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til Corona

Læs om vores digitale kursusmaterialer