Tegldagen Webshop
Konferencer

TEGLdagen

TEGLdagen giver dig den nyeste viden inden for tegl og de mange muligheder der er for et smukt, solidt og sundt byggeri med det lerbaserede byggemateriale. TEGLdagen adresserer også de udfordringer vi står overfor, i en tid hvor byggeriets produktivitet er under pres, ressourcerne bliver færre og bygningers miljøaftryk skal minimeres.

Tema
Alle kurser
3.300,-
4.125,- inkl. moms
 • Beskrivelse
 • Program
 • Oplægsholdere
 • Praktisk

Mursten af tegl er en yderst anvendelig byggeklods, som er bestandig, formfast og modulær. Det kræver dog stor bygningsfysisk og kemisk viden samt omhyggelighed med håndværk og konstruktion, at opnå den langvarige optimale funktion af teglsten.

På TEGLdagen deler vi ud af vores viden om tegl, så vi de næste århundreder kan glæde os over smukt, sundt og holdbart muret byggeri. Vi kigger også historisk på anvendelse af tegl, og dykker ned i de mange muligheder der er for murværk i dag.  

Endelig bringer TEGLdagen et fremtidsperspektiv på produktion og anvendelse af tegl i fremtidens byggeri i Danmark.

På tegldagen får du:

 • Nyeste viden om forskning og udvikling af systemløsninger og konstruktioner i tegl.
 • Eksperters input til renovering af teglkonstruktioner.
 • Viden om hvilke tegltyper, der anvendes hvor.
 • Viden om detailløsninger, statiske muligheder og begrænsninger med teglsten.
 • Orientering om det murede byggeris fordele og ulemper vedr. indeklima og komfort.
 • Dugfriske eksempler på innovative og smukke bygninger i tegl.
 • Rig lejlighed til at mødes med mange andre, der sidder med de samme opgaver og udfordringer i dagligdagen som dig.

TEGLdagen giver ny anvendelig viden om de mange muligheder der er for at bygge smukt, solidt og sundt byggeri med det lerbaserede byggemateriale. TEGLdagen addresserer også de udfordringer det står overfor, i en tid hvor byggeriets produktivitet er under pres, ressourcerne bliver færre, og bygningers miljøaftryk skal minimeres.

Vi kommer med løsninger og anvisninger på, hvordan man renoverer teglbygninger og bygger smukke, sunde og solide konstruktioner og bygninger i tegl.

Konferencen henvender sig til alle med interesse for det murede byggeri, herunder arkitekter, rådgivere, entreprenører, leverandører og bygherrer – samt dig, der beskæftiger dig med tegl i forbindelse med nybyggeri og renovering

Tegl har i mere end 1000 år været det foretrukne byggemateriale i såvel mindre som større bygningsværker i Danmark. Mange af byggerierne står stadig, hvor de blev bygget, og vidner således om teglens bestandighed gennem århundreder. Andre er over tid revet ned, hvorefter teglstenene ofte er genanvendt i nye bygninger eller andre funktioner.

Program er under udarbejdelse

Se program for konferencen i 2022

Gitte Krusholm Nielsen
Adm. direktør , DANSKE TEGL

Gitte Krusholm Nielsen

 

Tilmeld fire fra samme virksomhed samtidig og betal kun for tre. Gælder kun ved samtidig tilmelding og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læs om vores digitale kursusmaterialer