Bredt udvalg af kurser i bæredygtigt byggeri

Kurser i bæredygtigt byggeri

For at nå målet om mere bæredygtigt byggeri skal byggebranchen have viden, overblik og stærke kompetencer i de relevante værktøjer, teknologier og redskaber. Molio udbyder en lang række kurser og uddannelser om bæredygtigt byggeri.

Her på siden får du et samlet overblik over vores udbud af kurser om bæredygtigt byggeri.

Få seneste nyt om kompetenceudvikling i byggeriet

Danmarks største udbud af kurser i bæredygtigt byggeri 

Byggeriet står over for en stadigt stigende forventning om at levere bæredygtige, miljøvenlige bygninger. I Molio understøtter vi udviklingen ved bl.a. at udvikle digitale værktøjer og standarder, som effektiviserer og digitaliserer byggeprocessen, og ved at udbyde en lang række kurser, uddannelser og konferencer inden for bæredygtigt byggeri. 

Vi har faktisk udbudt kurser i bæredygtigt byggeri i mere end 20 år, og har i dag Danmarks største udbud af professionel efteruddannelse i bæredygtigt byggeri.

Dyk ned i vores gratis webinarer om bæredygtigt byggeri

Få et overblik over vores kurser om bæredygtigt byggeri

Produkttype
Emner

Produkter

Bæredygtigt byggeri stiller nye krav

Byggeriet står over for et paradigmeskifte. Den grønne omstilling stiller store krav til et byggeri og dets ydeevne. Nuværende og kommende lovkrav bevæger sig i retning af mere bæredygtigt byggeri - og det kommer til at påvirke hele byggeriets værdikæde. Uanset hvor i branchen du befinder dig, har du med Molios kurser og uddannelser gode muligheder for et solidt kompetenceboost indenfor bæredygtigt byggeri.

Målet er bæredygtigt byggeri

I bestræbelserne på at nedbringe byggeriets toksicitet og CO2-emmission, og generelt bygge meget mere bæredygtigt for mennesker og økonomi, vil byggebranchen gennem de kommende årtier således fundamentalt ændre den måde, vi gennem mere end 100 år har bygget på. Målet er bæredygtigt byggeri og cirkulært byggeri, hvor materialer ikke er miljøbelastende og enten kan genanvendes eller indgå i en ny teknisk cyklus efter endt brug.

Værktøjer til det bæredygtige byggeri

For at nå målet om bæredygtigt byggeri skal byggebranchen have viden, overblik og stærke kompetencer i de værktøjer og i den teknologi, som er i en rivende udvikling. Begreber og værktøjer som EDP, LCAbyg, LCCbyg, FBK, C2C, DGNB, Svanemærket byggeri, cirkulær økonomi og mange flere, er blevet hverdagstale, når man beskæftiger sig med bæredygtigt byggeri og der er forventninger om, at man som professionel i branchen behersker disciplinerne.