Der er stor efterspørgsel efter Molios kurser i byggejura, som er til at gå til for praktikere.
Kurser

Byggejura

Byggeriet er komplekst og der er ikke altid enighed om regler, aftaler og ansvarsfordeling. Molio udbyder en lang række kurser om byggejura, som er udviklet i samarbejde med dygtige advokater, der også er gode formidlere. Her kan du se alle vores kurser om byggejura.

Praktisk tilgang til byggejura 

Med de rigtige undervisere kan den komplekse byggejura både blive nemmere at forstå og nemmere at håndtere. Alle Molios kurser om byggejura er udviklet i samarbejde med professionelle partnere, som hver dag arbejder intenst med byggejura. Du vil derfor blive undervist af erfarne advokater og stærke praktikere, der også er gode formidlere. Derfor er vores kurser om byggejura altid populære og højt evaluerede. Vi har fx kurser vedrørende aftalegrundlaget (AB18, ABT18, ABR18), ydelsesbeskrivelserne, udbud, entrepriseret, BR18 og meget andet. 

Her kan du se alle vores kurser om byggejura.

Produkt Type
Emner

Produkter

Byggejuraen er i konstant udvikling

Er der noget, man kan være sikker på i byggeriet, så er det, at vi altid får masser af nye love og regler – og at de følges af masser af nye afgørelser, der ændrer praksis på et område. Det giver stor efterspørgsel på opdateret juridisk viden inden for byggeriet, der er til at gå til for praktikere. Alternativet kan være både meget dyrt og meget besværligt for alle byggesagens parter. 

Højaktuelle kurser om byggejura

Derfor har Molio gennem mange år udviklet højaktuelle, opdaterede kurser om det vigtigste og mest grundlæggende inden for byggejura. Målet er, at få den tunge jura gjort levende og praktisk anvendelig sådan, at du efter kurset har den nyeste viden, har styr på den praktiske håndtering af byggejuraen og at du er rustet til at undgå de værste juridiske faldgruber i et byggeprojekt. 

Gratis webinarer om AB-komplekset

Se Simon Heising, advokat og partner i NEXUS Advokater forklare AB-komplekset.

Gå til E-learning