Uddannelsen styrker dig i din rolle i byggeriets forskellige faseforløb, samt på det strategiske, taktiske og operationelle plan.
Uddannelsen fører dig gennem både den teoretiske og - især - den praktiske del af de ”klassiske” bygherre-discipliner.
Det inkluderer planlægning, programmering, økonomi, organisering, udbud, rammebetingelser, samarbejdser / samarbejdsformer, pligter, konfliktløsning, kvalitet mv.
Uddannelsen fører dig også samtidig helt uptodate med nyeste temaer, regler, pligter, værktøjer og dagsordener mv.
Det hele med stor fokus på at sikre stærke samarbejder og vellykkede bæredygtige projekter - for alle parter.
Bæredygtighed er et gennemgående tema. Som bygherre har du afgørende rolle ift. at reducere klimapåvirkningen fra byggeri. Det er dig der kan stille de ”grønne” krav til certificeringer, materialer, værktøjer, data mv. Og du kan påvirke kunder og beslutningstagere til at efterspørge grønne løsninger – og du kan være med til at opbygge kompetencerne på området.
Læs mere om indholdet under fanen ”Program”.
Opbygning
Uddannelsen er opbygget i 3 moduler (af hver tre dage) og en eksamensdag.
Modulerne fokuserer på hhv. det strategiske, det taktiske og det operationelle niveau.
Modul 1 – Det strategiske niveau
Efter modul 1 vil du have en bedre forståelse for vigtigheden af en politisk, strategisk forankret bygherrestrategi, perspektiveret i forhold til egen organisation.
Modul 2 – Det taktiske niveau
På det taktiske niveau skal du kunne navigere i de komplekse rammebetingelser for alle faser af byggeriet, du skal kunne rådgive det politiske og strategiske niveau i forhold til visionerne og strategien - og samtidig sikre forankring og værdiskabende samarbejde i hele værdikæden.
Modul 3 – Det operationelle niveau
Byggeriet er komplekst og risikofyldt. Modulet ruster dig til som professionelle bygherre at have de rette kompetencer og den bedste ”værktøjskasse” til at minimere risici og sikre et succesfuldt og bæredygtigt projektforløb.