Prisdata

Arkitekter sparer tid og er mere effektive

Harrebek Arkitekter i Nyborg har i 6 måneder testet Molio Prisdata i kombination med AjourObjects. Det har bl.a. gjort dem i stand til at arbejde mere effektivt på deres projekter i Revit, da alle informationer er lige ved hånden, når de arbejder digitalt.
People

Tegnestuen Harrebek Arkitekter med fem ansatte har et projekt-port folio, som tæller både offentlige og private projekter. De bruger Revit og kombinerer det med AjourObjects fra Ajour System, som beriger deres 3D-modeller med data fra Molio Prisdata. 

En hjælp allerede ved projektstart

Særligt i opstarten af projekter er AjourObjects og Molios enhedspriser og enhedsdata nyttige.

- Kombinationen af AjourObjects og Molio Prisdata gør, at vi får alle informationer ind i projektet så tidligt som overhovedet muligt, siger Steffen Jørgensen, bygningskonstruktør hos Harrebek Arkitekter.

Udformningen af Erik Ballings Plads i Nyborg er et af Harrebek Arkitekters nuværende projekter og her er Molio Prisdata og AjourObjects blevet brugt flittigt i projekternes indledende faser.

Læs mere om Molio Prisdata her

Hjælper med overblikket

Med mange forskellige typer af projekter mærker Harrebek Arkitekter et øget behov for en samlet platform til styring og overblik. 

- Vi tænker meget over at bruge netop de digitale værktøjer, som giver værdi på projekterne og med AjourObjects og Molio Prisdata sparer vi både tid, når vi tegner og når vi kalkulerer enheder, fortæller Steffen Jørgensen videre.

Brugervenlighed vægter højt

For Harrebek Arkitekter er det væsentligt, at digitale redskaber er lette at gå til og ser det som en stor fordel, at man kan holde priser og elementer op mod hinanden i Revit og så lave den egentlige kalkulation i Molio prisberegneren. Desuden læner AjourObjects sig fint op ad Revits opsætning, hvilket ifølge Steffen Jørgensen gør det let at anvende.

Læs mere om AjourObjects her

Steffen Jørgensen Harrebek


Tidsbesparelserne kan mærkes

Når det kommer til fordelene ved AjourObjects og Molio Prisdata er Steffen Jørgensen ikke i tvivl.

- Vi sparer tid ved at have informationer og komponenter samlet ét sted - dét giver værdi og mening. 

Kombinationen af Ajour og Molios produkter skaber værdi 

Harrebek Arkitekter kombinerer brugen af AjourObjects´ objekter og materiale fra egne biblioteker afhængig af, hvilken opgave, der skal udføres. 

- AjourObjects kan jo rigtig meget, siger bygningskonstruktøren begejstret. 

Tegnestuen har samtidigt stor gavn af Molios skabeloner og web-adgang til at lave kalkulationer og overslag til bygherrer.

- Kombinationen af AjourObjects og Molio Prisdata fungerer rigtig godt, og med Prisdata er vi sikre på, at vi har nyeste information, som vi ved er gældende og opdateret, afslutter Steffen Jørgensen.

Læs mere om AjourObjects med Molio Prisdata her