Det nye Beskrivelsesværktøj 2.0 undergår en løbende udvikling. I år er der udarbejdet 18 opdaterede eller nye beskrivelser, 4 nye eksempler på arbejds- og bygningsdelsbeskrivelser og 12 opdaterede eller nye grænsefladeskemaer. Der er udviklet en grafisk oversigt over, hvordan et arbejde og de tilhørende bygningsdele hænger sammen, samt deres relationer til andre beskrivelser. Der arbejdes løbende på flere understøttende materialer og eksempler samt masterclasses for brugerne.
Som produktchef for Beskrivelsesværktøjet vil Kristian arbejde for at gøre beskrivelser til en integreret del af et byggeprojekt, så der kommer mere sammenhæng i projektmaterialet til alles fordel. Tre softwareleverandører tilbyder i dag en digital overbygning på Beskrivelsesværktøjet 2.0, der gør dette muligt, men der er også potentiale for andre digitale features, der kan være med til at styrke sammenhængen.
Kristian har 4 års praktisk erfaring med sig fra MT Højgaard Danmark og 3 år fra rådgivervirksomheden Norconsult. De sidste 7 år har Kristian arbejdet med data og med sammenhængen mellem de designprocesser og værktøjer, som rådgiverne har anvendt og det produkt, de udførende modtager.
- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Beskrivelsesværktøjet 2.0 og implementering i branchens værdikæde. Og jeg hører gerne fra jer derude, hvis I har erfaringer eller input, som kan være til gavn for den videre proces – så tøv ikke med at række ud til mig, siger Kristian Brink, der ser frem til et godt samarbejde med bl.a. fagredaktører og brugergruppen bag værktøjet:
Bent Feddersen, Ramboll, Christian Rueløkke, NIRAS, Peter Lindberg Christensen, Arkitema
Line Krogh Pedersen, NNE, Mathiias Refnov, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, Michael Veng, Rambøll.