Ledig stilling

Vil du være vores nye COO i Molio?

Som COO i Molio skal du sammen med adm. dir. Christina Hvid udvikle og styrke vores organisation og leverancer til byggeriets værdikæde. Det kræver optimerede interne processer og fuld implementering af vores projektmodel.
People

 Vi arbejder efter strategien ”Sammen om bæredygtig udvikling” og har en række spændende projekter indenfor de digitale værktøjer i gang og derfor skal vi styrke synergien og vidensdelingen på tværs af vores afdelinger. Det arbejde skal du stå i spidsen for at accelerere.

Som vores nye COO går du på tværs af organisationen og sikrer den løbende drift og eksekvering af Molios produktion og leverancer til byggeriets værdikæde. COO’en har ansvar for og direkte ledelsesansvar for produktcheferne og produktteamet. Der er tæt samarbejde mellem COO’en og særligt CPO’en for udviklingsteamet i Digitale værktøjer. Og også med resten af chefgruppen.

Du har naturligvis en stærk byggefaglig viden, kommercielt mindset og dyb forståelse for bygge- og anlægsbranchens processer.

Er du interesseret? Så kontakt Ingvardsen Partners, som bistår Molio med at finde den rette. Du kan få fat i Bettina Bernhoft på mobil 5144 3303 eller mail.

Ansøgningsfrist er den 8. september 2023.

Vi håber at høre fra dig.

Molio er til for hele byggeriets værdikæde og er også:

ConTech Lab
Molio Kurser
buildingSMART Danmark
HUSET Middelfart  
Byggecentrum