Byggedata

Skræddersy din brug af Byggedata

Vi har gjort brugen af Byggedata endnu mere brugervenlig med en favoritfunktion og muligheden for at gemme dine dokumenter i mapper, så du let kan tilgå dem.

De nye funktioner er kun tilgængelige for brugere med personlig login.

Vi gennemgår herunder de nye muligheder, som med sikkerhed vil gøre din hverdag og brug af Byggedata lettere.

OBS!

Har I i øjeblikket alene adgang via IP og ønsker I at gøre brug af de nye funktioner? Så ring til Katja - se hendes kontaktoplysninger nederst.

For langt de fleste byggefaglige medarbejder er der store fordele forbundet med et personligt login – bl.a. disse nye funktioner – og vi vil gerne starte en dialog jer om, hvordan I kunne drage fordel af at justere jeres abonnementer hos Molio. Jeg kan evt. starte med at ringe jer op, så vi kan tage en snak om mulighederne.

Løbende udvikling af Byggedata

Vi udvikler løbende funktionalitet i Byggedata og vi vil snarest også kunne tilbyde oprettelse af fælles projektmapper i Byggedata, så alle medarbejdere på et projekt kan tilgå udvalgte nøgledokumenter. Denne mulighed bliver ligeledes tilgængelig for brugere med personligt login.

Favoritfunktion

Favoritfunktionen giver en hurtig oversigt over dine mest benyttede dokumenter og sikrer dig et nemt og hurtigt overblik over dine favoritdokumenter.

Listens indhold kan efterfølgende sorteres efter bl.a. serie, titel og årstal, hvilket gør den nem at navigere i og du skal ikke bruge tid på at finde frem til dokumenterne igen.

Sådan gør du

Når du har fundet et dokument du ønsker at føje til din favoritliste, er alt du skal gøre at klikke på den lille stjerne du kan se i højre side af listevisningen. Så lægger dokumentet sig automatisk i oversigten ”Mine favoritter” som du finder i drop-down menuen ”Favoritter og projekter” i venstre kolonne.

B1
B2

Projektmapper

Projektmapperne giver dig mulighed for at gemme og sortere i dokumenterne samt inddele dine dokumenter i grupper og gemme dem samlet til senere brug. Du kan fx have forskellige mapper til hver af projektets faser, hvilket gør det nemmere og hurtigere at finde frem til bestemte dokumenter igen på et senere tidspunkt. Du kan oprette alle de mapper du har brug for og det samme dokument kan også godt gemmes i flere mapper på samme tid.

Sådan gør du

Find frem til det ønskede dokument, klik på mappeikonet, som du kan se i højre side af listevisningen. Vælg herefter om du vil oprette en ny mappe eller lægge dokumentet i en eksisterende. Projektmapperne kan indeholde et uendeligt antal dokumenter, kun dit behov sætter grænser.

B3
B4

Ring til os på 70 12 06 00 eller skriv på info@molio.dk, hvis du har brug for hjælp

Hør mere om personlig login til Byggedata?

Kontakt
Katja Raagaard
Telefon: +45 44 89 06 02
Mail: KR@molio.dk

Kr

Klik her hvis du vil ringes op