Byggedata

Skræddersy din brug af Byggedata

Vi har gjort brugen af Byggedata endnu mere brugervenlig med en favoritfunktion og muligheden for at gemme dine dokumenter i mapper, så du let kan tilgå dem.

Funktionerne "Mine favoritter" og "Mine projekter" er tilgængelige for brugere med personligt log ind.

Vi gennemgår herunder de to muligheder for personlig tilpasning, som med sikkerhed vil gøre din hverdag og brug af Byggedata lettere.

OBS!

Har du i øjeblikket alene adgang via IP, og ønsker du at gøre brug af de viste funktioner? Så ring eller skriv til Nikolaj - se kontaktoplysningerne nederst på siden.

For langt de fleste brugere af Byggedata er der store fordele forbundet med et personligt log ind – bl.a. disse to funktioner.  Vi hjælper gerne med en snak om hvordan I kan drage fordel af at justere på licensen, så brugen af værktøjet lever op til jeres behov.

Favoritfunktion

Favoritfunktionen giver en hurtig oversigt over dine mest benyttede dokumenter, og sikrer dig et nemt og hurtigt overblik over dine favoritdokumenter.

Listens indhold kan efterfølgende sorteres efter bl.a. serie, titel og årstal, hvilket gør den nem at navigere i. Samtidig skal du ikke bruge ekstra tid på at finde frem til dokumenterne igen.

Sådan gør du

Når du har fundet et dokument, som du ønsker at føje til din favoritliste, er alt du skal gøre at klikke på den lille stjerne i højre side af listevisningen. Derefter lægger dokumentet sig automatisk i oversigten ”Mine favoritter”, som du finder i drop down-menuen ”Favoritter og projekter” i venstre kolonne.

B1
B2

Projektmapper

Projektmapperne giver dig mulighed for at gemme og sortere i dokumenterne samt inddele dine dokumenter i grupper og gemme dem samlet til senere brug.
Du kan fx have forskellige mapper til hver af projektets faser, hvilket gør det nemmere og hurtigere at finde frem til bestemte dokumenter igen på et senere tidspunkt. Du kan oprette alle de mapper, som du har brug for, og det enkelte dokument kan gemmes i flere mapper på samme tid.

Sådan gør du

Find frem til det ønskede dokument, og klik på mappeikonet, som du kan se i højre side af listevisningen. Vælg herefter om du vil oprette en ny mappe eller lægge dokumentet i en eksisterende. Projektmapperne kan indeholde et uendeligt antal dokumenter - kun dit behov sætter grænser.

B3
B4

Ring til os på 7012 0600 eller skriv på support@molio.dk, hvis du har brug for hjælp

Vil du høre mere om personligt log ind til Byggedata?

Kontakt
Nikolaj Arenbrandt
Telefon: +45 2324 4417
Mail: ni@molio.dk