100 Contemporary Concrete Buildings
Bøger og forlag

100 Contemporary Concrete Buildings

- fremhæver de bedste projekter udført i beton de seneste år. To bind på imponerende 730 sider - indeholder udover stjerner som Zaha Hadid, Herzog & de Meuron, og Steven Holl - også nye overraskende arkitekter som russiske TALE, up-and-coming stjerner som Rudy Ricciotti fra Frankrig.

Udgiver: Taschen
Udgivelsesår: 2015
Sider: 730
Sprog: Engelsk, Tysk, Fransk
Forfatter: Philip Jodidio

Varenummer: udl15027

Tema
Bog
379,-
473,75 inkl. moms

Der er 2 produkter tilbage på lageret

Beton bliver af mange set som et karakterløst materiale, der primært er blevet brugt til parkeringshuse og endeløse rækker af højhuse.

I virkeligheden er beton et bemærkelsesværdigt fleksibelt materiale, der, i hænderne på de rette, indeholder uanede muligheder inden for moderne arkitektur.
Som en slags "flydende sten" er beton et utrolig formbart materiale; det er holdbart og kan bruges til endog meget tekniske konstruktioner.

100 Contemporary Concrete Buildings fremhæver de bedste projekter udført i beton de seneste år.
De to bind på 730 sider - indeholder udover stjerner som Zaha Hadid, Herzog & de Meuron, og Steven Holl - også nye overraskende arkitekter som russiske TALE, up-and-coming stjerner som Rudy Ricciotti fra Frankrig og kunstnere som James Turrell, der brugte Frank Lloyd Wrights berømte beton spiral i Guggenheim i New York, til ramme for en af hans mest bemærkelsesværdige installationer.