Anerkendende HR og organisationsudvikling
Bøger og forlag

Anerkendende HR og organisationsudvikling

- Skab mening, handlekraft og bedre resultater.
Dette er en lettilgængelig, praksisorienteret brugsbog om, hvordan man udvikler organisationen på anerkendende og udforskende måder sammen med kolleger, leder og kunder.

Forfattere: Maja Loua Haslebo og Danielle Bjerre Lyndgaard
Oplag: 3. oplag 2014
Sider: 231
Udgivelsesår: 2008
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag

Varenummer: dbk16020

Tema
Bøger og forlag
255,20
319,- inkl. moms

- Skab mening, handlekraft og bedre resultater.

Dette er en lettilgængelig, praksisorienteret brugsbog om, hvordan man udvikler organisationen på anerkendende og udforskende måder sammen med kolleger, leder og kunder. Teorien kobles til praksiseksempler, og der gives forslag til, hvordan forskellige HR-indsatsområder som fx tiltrækning, rekruttering, fastholdelse og udvikling, stress, sygefravær og trivsel samt afvikling kan håndteres med afsæt i anerkendende udforskning. Desuden indeholder bogen en række konkrete værktøjer, metoder, modeller, ideer til anvendelsesmuligheder, dialog- og refleksionsøvelser samt inspirationshistorier baseret på flere HR- og organisationsudviklings-konsulenters nyttige erfaringer med tilgangen.

Anerkendende HR og organisationsudvikling er primært skrevet til interne og eksterne HR-, personale-, uddannelses-, rekrutterings-, ledelses- og organisationsudviklingskonsulenter i såvel private som offentlige virksomheder. Topledere og ejerledere med det overordnede eller fulde ansvar for organisationsudvikling af deres virksomhed kan også med fordel læse denne bog. Bogen henvender sig også til studerende på handelshøjskolerne og de humanistiske uddannelser.