Auto. brandsikringsanlæg Drift og vedligehol e-bog (1)
Bøger og forlag

Auto. brandsikringsanlæg Drift og vedligehol e-bog

I forhold til 2. udgave 2004 er de væsentligste ændringer sket omkring præcisering af hvilke anlæg, der er omfattet af retningslinien. Der er ligeledes foretaget en præcisering omkring brugerskursus. Den største ændring er foretaget for det mindste omfang af serviceeftersyn, hvor i de fleste aktive brandsikringsanlæg (Automatisk BrandAlarmanlæg, Automatisk sprinkleranlæg, Brandventilationsanlæg Varslingsanlæg samt Automatisk RumslukningsAnlæg) er beskrevet hver for sig for at lette overskueligheden. Tillige er aftaleblanketten omkring Varmt arbejde, så den stemmer overens med revisionen af DBI vejledning 10, del 1, del 2 og del 3 om Varmt arbejde.

Udgiver: Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut
Udgivelsesår: 2008
Sider: 28
udgave: 3. udgave
Redaktør: DBI retningslinie er udarbejdet af et teknisk udvalg nedsat af DBI

Varenummer: dbvr005e

Tema
E-bog
259,-
323,75 inkl. moms

I forhold til 2. udgave 2004 er de væsentligste ændringer sket omkring præcisering af hvilke anlæg, der er omfattet af retningslinien. Der er ligeledes foretaget en præcisering omkring brugerskursus.

Den største ændring er foretaget for det mindste omfang af serviceeftersyn, hvor i de fleste aktive brandsikringsanlæg (Automatisk BrandAlarmanlæg, Automatisk sprinkleranlæg, Brandventilationsanlæg Varslingsanlæg samt Automatisk RumslukningsAnlæg) er beskrevet hver for sig for at lette overskueligheden.

Tillige er aftaleblanketten omkring Varmt arbejde, så den stemmer overens med revisionen af DBI vejledning 10, del 1, del 2 og del 3 om Varmt arbejde.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600