Bipsb2480
E-bøger

Basisbeskrivelse - Teknisk isolering B2.480

En del af værktøjet Basisbeskrivelse - bygningsinstallationer B2.480.

Udgiver: Molio
Udgivelsesår: 2012
Sider: 39
Redaktion: Hans Peter Nielsen

Tema
Digitale arbejdsmetoder
300,-
375,- inkl. moms

Molio B2.480, Basisbeskrivelse teknisk isolering er en integreret del af bips beskrivelsesværktøj og indeholder en række projektuafhængige forskrifter for teknisk isolering. Basisbeskrivelsen er gældende sammen med den projektspecifikke beskrivelse for arbejdet. I den projektspecifikke beskivelse er angivet projektrelavante forskrifter, tilføjelse og/eller fravigelser til nærværende basisbeskrivelse herunder eventuelle opdateringer til forskrifterne i basisbeskrivelsen.

Molio B2.480, Basisbeskrivelse teknisk isolering omhandler almindeligt forekommende teknisk isolering af ventilationskanaler og vvs-installationer samt lukning, herunder brandlukning, omkring kanal- og rørgennemføringer mv. i bygningsdele. Lukninger omkring kabler herunder brandlukninger til disse er ikke medtaget.

2. udgave indeholder bl.a. følgende ændring:
Teknisk isolering gør nu B2.400, Basisbeskrivelse - bygningsinstallationer gældende. Det har medført nye punkter i indholdsfortegnelsen og en række tekster er flyttet til B2.400, Basisbeskrivelse - bygningsinstallationer
Indførelse af punkt 1.2
Ændring af punkt 2.8
Ændring af punkt 3.1
Generel gennemgang af indhol

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600