Brænde
Bøger og forlag

Brænde

Det er altid godt at bruge sin tid og sin krop til noget fornuftigt. At save, hente og kløve sit eget brænde er en videnskab og en lidenskab. Der er noget dybt tilfredsstillende ved at stå med øksen i hånden i time efter time og tænke én tanke. Til bunds. Eller slet ikke tænke.


Udgiver: Gyldendal
Udgivelsesår: 2015
Sider: 235
Udgave: 2. udgave
Forfatter: Lars Mytting

Bogtype: Bog

Varenummer: gyl15056

Tema
Bogudsalg
159,96
199,95 inkl. moms

Der er 2 produkter tilbage på lageret

Det er altid godt at bruge sin tid og sin krop til noget fornuftigt. At save, hente og kløve sit eget brænde er en videnskab og en lidenskab som mange især mænd dyrker. Der er noget dybt tilfredsstillende ved at stå med øksen i hånden i time efter time og tænke én tanke. Til bunds. Eller slet ikke tænke. Hvor man har lov til at stønne og bande samtidig med, at man gør, det der skal gøres. En beskæftigelse, som tilmed foregår udendørs i smukke omgivelser i haven, ved sommerhuset eller på ødegården.

I Danmark har hver fjerde bolig en brændeovn; der er omkring 800.000 flittige brændeovnsbrugere. Derfor er det på tide at der kommer en bog om at lave sit eget brænde.
Lars Myttings bog er spækket med fakta om at save, hente, kløve, stable og tørre sit eget træ, men kommer også ind på miljøaspekter, redskaber og brændeovne såvel som glæden og den æstetiske side af sagen. Ikke mindst indeholder den møder med mennesker der har et særligt forhold til brænde.
En nyttig instruktionsbog der vil fornøje ikke kun hardcore entusiaster, men alle der fyrer med brænde hvad enten man køber det færdigt eller hugger selv.

Nu i hardback.