Brandsikring af ventilationsanlæg e-bog (2)
Bøger og forlag

Brandsikring af ventilationsanlæg e-bog

Anvisningen er udarbejdet i tilknytning til Dansk Ingeniørforenings norm for brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg, DS 428. Den er en vejledning i den praktiske anvendelse af normen skrevet for teknikere, der projekterer eller udfører ventilationsanlæg, eller som deltager i kommunernes byggesagsbehandling.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet
Udgivelsesår: 1988
Sider: 96
Redaktør: Peter Olufsen

Tema
E-bøger
86,-
107,50 inkl. moms

Anvisningen er udarbejdet i tilknytning til Dansk Ingeniørforenings norm for brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg, DS 428.
Den er en vejledning i den praktiske anvendelse af normen skrevet for teknikere, der projekterer eller udfører ventilationsanlæg, eller som deltager i kommunernes byggesagsbehandling.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600