DBIV010 2
E-bøger

Brandteknisk Vejledning 10 del 2 e

Praktisk planlægning og udførelse

Udgiver: DBI
Udgivelsesår: 2021
Sider: 125

Tema
Bøger og forlag
359,-
448,75 inkl. moms

Siden 1994 er der udgivet brandtekniske vejledninger, der har fungeret som grundlag for alt varmt arbejde i byggeindustrien.
Formålet er at samle viden og erfaringer om brandværnsforanstaltninger i forbindelse med udførelse af varmt arbejde i én samlet publikation, som giver en operationel vejledning og skaber et fælles uddannelsesgrundlag for de udførende håndværkere.

Vejledningen beskriver de arbejdsopgaver, der skal varetages af den, der bestiller varmt arbejde, den udførende virksomhed og den, der udfører det varme arbejde. Arbejdsopgaverne dækker både før, under og efter udførelse af varmt arbejde. Desuden beskrives, hvordan arbejdsstedet skal indrettes.

Brandteknisk Vejledning 10 vedr. varmt arbejde består af 2 dele:

Del 1 - Hovedvejledning og
Del 2 - Praktisk planlægning og udførelse

Del 2 fokuserer på den praktiske planlægning og udførelse af varmt arbejde og indeholder konkrete anvisninger og retningslinjer for arbejdet. Den er skabt til de udførende håndværkere, udøvende virksomheder og brandvagter. Del 2 samler al vejledning om praktisk udførelse i én vejledning.

Vejledningen er udarbejdet af DBI Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut og har været i høring hos repræsentanter fra følgende organisationer:

Dansk Industri
DI Dansk Byggeri
Forsikring & Pension (F&P)

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600