Brandvægge og brandsektionsadskillelser e-bog (1)
Bøger og forlag

Brandvægge og brandsektionsadskillelser e-bog

Mange brande er gennem årerne blevet til storbrande, fordi detaljer i forbindelse med brandvægge, brandsektionsadskillelser og brandkarmserstatninger ikke har været udført korrekt.

Udgiver: Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut
Udgivelsesår: 2003
Sider: 53

Tema
E-bøger
284,-
355,- inkl. moms

Mange brande er gennem årerne blevet til storbrande, fordi detaljer i forbindelse med brandvægge, brandsektionsadskillelser og brandkarmserstatninger ikke har været udført korrekt. Det er af fundamental betydning for den samlede brandsikkerhed i en bygning, at opdelingen i brandsektioner er udført således, at en brand ikke kan brede sig til andre brandsektioner. Formålet med vejledningen er derfor at øge forståelsen for vigtigheden af, at brandvægge, brandsektionsadskillelser og brandkarmserstatninger skal udføres korrekt.


Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600