Brandventilationsanlæg e-bog (1)
Bøger og forlag

Retningslinje 027 - Brandventilationsanlæg e-bog

Med Brandventilation er der sigtet mod at udarbejde en vejledning, der kan hjælpe med til at stille krav til projektering, kvalitet samt drift og vedligeholdelse af brandventilationsanlæg.

Sider: 102

Udgivelsesår: 2015

Udgiver: Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

udgave: 2. udgave, 2019

Varenummer: dbvr027e

Tema
E-bog
528,-
660,- inkl. moms

- Projektering, installation og vedligeholdelse.

DBI retningslinje 027 Brandventilationsanlæg Projektering, installation og vedligeholdelse træder i kraft den 1. august 2015 med en overgangsperiode på seks måneder.
Nye anlæg og udvidelser, hvor byggeandragende er indsendt inden udløbet af overgangsperioden, kan således færdiggøres efter den tidligere vejledning.

Formålet med Retningslinje 027 Brandventilationsanlæg - projektering, installation og vedligeholdelse er at sikre en passende teknisk kvalitet af udførslen af denne type brandsikringsanlæg, til gavn for både anlægsejere, forsikringsselskaber og myndigheder.

Retningslinjen er baseret på EN 12101-serien, som omhandler brandventilation, og der er også medtaget funktionskrav fra ikke harmoniserede dele af serien.

Denne udgave indeholder de seneste rettelser og tolkninger til publikationen, disse er markeret med rødt.

Se nyeste rettelser og tolkninger vedr. Retningslinje 027 her

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600

Vælger du at betale din e-bog med kreditkort, modtager du dit link til download i din ordrebekræftelse. Har du derimod valgt at betale pr. faktura, modtager du dit link til download, når vi har registreret din indbetaling.