den bæredygtige projektleder
E-bøger

Den bæredygtige projektleder E-bog

Bæredygtighed forstå udfordringerne og se mulighederne

Bæredygtighed og projektledelse går ikke nødvendigvis hånd i hånd og at skabe bæredygtige projekter i virkeligheden er ikke nogen enkel opgave. Vi må og skal gentænke vores metoder og praksis og fokusere på at skabe professionel bæredygtig projektledelse. Det er grundlaget for at lykkes med vores mål for grøn omstilling og samskabelse

Udgiver: molio
Udgivelsesår: 2023
Sider: 260
Forfatter: Pernille Ingildsen og Mette Thorkilsen

Tema
Bygningsfysik
199,20
249,- inkl. moms

b>Bæredygtighed forstå udfordringerne og se mulighederne


Bæredygtighed og projektledelse går ikke nødvendigvis hånd i hånd og at skabe bæredygtige projekter i virkeligheden er ikke nogen enkel opgave. Vi må og skal gentænke vores metoder og praksis og fokusere på at skabe professionel bæredygtig projektledelse. Det er grundlaget for at lykkes med vores mål for grøn omstilling og samskabelse.Fremtidens projektleder skal skabes ud af den bæredygtige transformation. En transformation, der skal understøtte mere bæredygtige løsninger for miljøet; relationel bæredygtighed, hvor udvikling af projektkompetencerne styrker samarbejdet og fællesskabet; og den indre bæredygtighed, hvor du mærker efter og er tro mod dig selv.DEN BÆREDYGTIGE PROJEKTLEDER giver dig en rundvisning i sammenhængen mellem klassisk økonomisk tænkning og de spirende nye samfundsmodeller med FNs Verdensmål, de planetære grænser og Donut-økonomi i fokus. Du får svar på, hvad bæredygtig projektledelse er, og bogen hjælper dig med at integrere bæredygtighedsprincipper i din projektplanlægning og -udførelse. Du får et overblik over praktiske modeller og essentielle værktøjer, der blandt andet dækker interessenthåndtering, milepælsplanen, projektets organisering, risikoanalyse, iterationer og fleksibilitet.Bogen er baseret på en kombination af teoretisk baggrundsviden og praktiske erfaringer med virkelighedens projekter. Forfatterne har årtiers erfaring med at lykkes og mislykkes med kombinationen af bæredygtighed og projektledelse. Den erfaring er omsat til bogens indsigter og metoder, som skridt for skridt kan implementeres i dit daglige projektarbejde.


Er du projektleder, bæredygtighedsprofessionel eller bare interesseret i bæredygtighed, er denne bog noget for dig. Bogen er særligt rettet mod bygge- og anlægsbranchen, men er også relevant for projektledelse i andre brancher.
Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600