Det Biologiske Hus - Ressourcerapport e-bog (1)
E-bøger

Det Biologiske Hus - Ressourcerapport e-bog

Det Biologiske Hus er et modulært og moderne huskoncept med en konkret løsning på fremtidens klimatiske og ressourcemæssige udfordringer. Ressourcerapporten gennemgår muligheder for at upcycle danske biologiske biprodukter fra jord- og landbrugsindustrien til byggematerialer. Målet er at pege på potentialer i forvaltningen af vores ressourcer til udviklingen af nye løsninger inden for biologisk byggeri.

Udgiver: Een til Een og GXN
Udgivelsesår: 2016
Sider: 102

Tema
Bøger og forlag
40,-
50,- inkl. moms

Det Biologiske Hus er et modulært og moderne huskoncept med en konkret løsning på fremtidens klimatiske og ressourcemæssige udfordringer.
Projektet undersøger og demonstrerer anvendelse af nye biobaserede byggematerialer, som primært består af restprodukter fra landbruget - materialer der i dag betegnes som affald.

Det Biologiske Hus er støttet af Miljøstyrelsen og laves i samarbejde med GXN, NCC, Deloitte og T.I.

Denne rapport gennemgår muligheder for at upcycle danske biologiske biprodukter fra jord- og landbrugsindustrien til byggematerialer. Målet er at pege på potentialer i forvaltningen af vores ressourcer til udviklingen af nye løsninger inden for biologisk byggeri.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600