Eksplosionsfarlige områder e-bog (1)
Bøger og forlag

Eksplosionsfarlige områder e-bog

Vejledningen giver retningslinier for zoneklassifikation af områder med eksplosionsfare med henblik på at begrænse faren for antændelse.

Udgiver: Dansk Brand- og Sikrings Institut
Udgivelsesår: 2004
Sider: Brandteknisk Vejledning 19
udgave: 3. udgave

Tema
E-bøger
359,-
448,75 inkl. moms

Dette er 3. udgave af Brandteknisk Vejledning 19. Vejledningen giver retningslinier for zoneklassifikation af områder med eksplosionsfare med henblik på at begrænse faren for antændelse. Der kan være risiko for eksplosion, når der er tilstedeværelse af brandfarlige væsker, gasser, tåger, aerosoler, støv, fibre og lignende. Vejledningen giver også retningslinier for fastsættelse af krav til materiel, som bruges i eksplosionsfarlige områder. Der beskrives en række mulige tændkilder, som skal vurderes i forbindelse med eksplosionsfarlige områder for at forhindre eksplosion.Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600