El ståbi 5, udg e-bog (1)
E-bøger

El ståbi 5, udg e-bog

El ståbi 5. udgave er opdateret til nyeste standarder og lovgivning. Ståbien indeholder alt, hvad enhver tekniker i el-branchen har brug for at vide

Udgiver: Praxis
Udgivelsesår: 2011
Sider: 537
Udgave: 5. udgave

Tema
Bøger og forlag
479,20
599,- inkl. moms

5. udgave af El Ståbi har gennemgået de ændringer og opdateringer, der bringer opslagsværket helt op til dato, både hvad angår teknisk indhold og grafisk layout, og værket fremstår nu både grafisk tydeligt og logisk inddelt i de faglige kapitler.
El Ståbi er inddelt i fem hovedafsnit: Grundlæggende viden, Elforsyning og installationer, Maskiner, Beskyttelse samt Almen viden.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600