Energirenovering af større bygninger  e-bog (1)
Bøger og forlag

Energirenovering af større bygninger e-bog

SBi-anvisning 269 skal bidrage til flere energibesparelser ved renovering af større ejendomme. Ved at stramme op på procedurer, processer og metoder kan anvisningens indhold hjælpe til at skabe en større præcision i planlægning, projektering, udførelse, funktionsafprøvning, aflevering samt den efterfølgende opfølgning og drift, der følger renoveringsprojekterne.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 2017
Sider: 96
Forfattere: Lone H. Mortensen m.fl.

Tema
E-bøger
177,-
221,25 inkl. moms

SBi-anvisning 269 omhandler metode og proces for gennemførelse af energirenoveringsprojekter for større bygninger fra idefase til driftsfase.

Anvisningen giver vejledning for de involverede parter i et renoveringsprojekt om, hvordan energirenoveringsprojekter gennemføres i alle faser.
Anvisningen kan bruges som styringsredskab for bygherrer og kravgrundlag for rådgivere, entreprenører og andre parter, der leverer ydelser til bygherren. For institutioner, der stiller kapital til rådighed for energirenoveringsprojekter, kan anvisningen udgøre et grundlag til vurdering af kvaliteten af konkrete projektforslag.

Større bygninger omfatter etageboliger, bygninger til privat handel og service samt offentlige institutione

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600