Fugtspærre i murværk e-bog (1)
Bøger og forlag

Fugtspærre i murværk e-bog

Undgå fugt i muren og radon i huset! Det er vigtigt at placering af fugtspærrer i murværk vurderes korrekt, og at de anbringes i henhold til forskrifterne.

Udgiver: Forlaget Tegl, Murerfagets Oplysningsråd MURO, Tagpapbranchens Oplysningsråd TOR
Udgivelsesår: 2002
Sider: 24
Forfatter: Tommy Bunch-Nielsen, Georg Christensen

Varenummer: murud203e

Tema
E-bog
60,-
75,- inkl. moms

Undgå fugt i muren og radon i huset! Det er vigtigt at placering af fugtspærrer i murværk vurderes korrekt, og at de anbringes i henhold til forskrifterne. Såfremt de er placeret forkert, dårligt udført eller helt mangler, kan der opstå skader som følge af indtrængende fugt nedefra eller igennem formuren og i uheldigste tilfælde kan den ledes til bagmuren. En ændring i forhold til den sædvanlige montering af fugtspærren giver en effektiv spærre mod luftarten radon. Denne pjece beskriver principperne for korrekt anbringelse af fugtspærrer i murede konstruktioner. Vejledningen afløser Teglpjece 17 Fugtspærre i murværk fra 1992.


Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600