Green Design Vol. ll
Bøger og forlag

Green Design Vol. ll

Green Design, Vol.. 2 viser de mest varierede strategier inden for miljøvenligt design. Udvalget af produkter vist i bogen dækker en stor del af det moderne livs områder. Læg særligt mærke til genbrug af usædvanlige materialer, fair produktion og fairtrade, lav udledning af affaldsstoffer ved brug og endelig princippet omkring genanvendelse i stedet for bortskaffelse.

Udgiver: Braun
Udgivelsesår: 2013
Sider: 232
sprog: Engelsk
Redaktør: Dorian Lucas

Varenummer: udl13059

Tema
Bog
259,-
323,75 inkl. moms

Der er ét produkt tilbage på lageret

Ny 2. udgave med 100% nye projekter - Alle produkter er bæredygtige gennem hele livscyklussen - fra produktion til bortskaffelse - og er fra alle livets områder.

Elegant og innovativt design er ikke længere nok i dag, hvor økologi og bæredygtighed er gået hen og blevet et afgørende argumentet ved salg. - Specielt i de tilfælde hvor man er parat til at betale lidt ekstra for flot og lækkert design.
Det princip gælder også for hele cyklussen omkring de specielle produkter; er fremstillingen for eksempel ressourcebesparende; og ved brugen - har produktet en lav udledning af affaldsstoffer; og til sidst bortskaffelsen - er produktet komposterbart eller på anden vis genanvendeligt.