Indeklimahåndbogen e-bog (1)
Bøger og forlag

Indeklimahåndbogen e-bog

Indeklimaets kvalitet betyder meget, fordi vi tilbringer størstedelen af livet inden døre, i boligen og på arbejdet. På baggrund af erfaringer og videnskabelige undersøgelser, bygges der i dag bygninger, der tilgodeser indeklimaet i et rimeligt omfang. Ofte er det brugen af bygningerne, der gør opholdet usundt eller ubehageligt.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 2000
Sider: 395
Forfatter: Ole Valbjørn

Tema
E-bøger
225,-
281,25 inkl. moms

Indeklimahåndbogen er nu på gaden som e-bog. Den giver baggrunden for at kunne planlægge og projektere kontorer, skoler, dag- og døgninstitutioner samt boliger med vægt på et godt indeklima. Indeklimaets kvalitet betyder meget, fordi vi tilbringer størstedelen af livet inden døre, i boligen og på arbejdet. De mange påvirkninger fra støv, gasser, støj, varme, kulde og belysning virker forskelligt på mennesker alt efter deres følsomhed. For at flest muligt skal befinde sig godt, er det vigtigt at planlægge og bygge bygninger, der tager hensyn til disse påvirkninger. På baggrund af erfaringer og videnskabelige undersøgelser, bygges der i dag bygninger, der tilgodeser indeklimaet i et rimeligt omfang. Ofte er det brugen af bygningerne, der gør opholdet usundt eller ubehageligt.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600