Klimaskærmens lufttæthed e-bog (1)
Bøger og forlag

Klimaskærmens lufttæthed e-bog

Bygningsreglementernes seneste energibestemmelser har ført til en skærpet opmærksomhed på klimaskærmens lufttæthed. De øgede krav til klimaskærmens lufttæthed gør,.......

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 2007
udgave: 1. udgave, 1. e-bog
Serie: 44
Forfatter: Torben Valdbjørn Rasmussen, Asta Nicolajsen

Tema
E-bøger
96,-
120,- inkl. moms

Bygningsreglementernes seneste energibestemmelser har ført til en skærpet opmærksomhed på klimaskærmens lufttæthed. De øgede krav til klimaskærmens lufttæthed gør, at bygherre, myndigheder, projekterende og udførende skal fokusere mere på klimaskærmens opbygning. At skabe en lufttæt klimaskærm skal planlægges helt fra byggeprojektets begyndelse og integreres som en del af projekteringen. SBi har udarbejdet denne anvisning på baggrund af energibestemmelserne, som trådte i kraft d. 1. januar 2006. Anvisningen indeholder eksempler på, hvordan man etablerer en lufttæt klimaskærm på basis af løsninger, der er kendte og anvendes i dag. På en række områder bør byggeriet fortsat udvikle sig og afprøve nye løsninger.


Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600